Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:12

nejlepší je asi zkoušet ústně, tam se z toho nikdo při neznalosti nevykroutí. a jedna taková perla, která mě vždycky, když si na ní vzpomenu, rozveselí: v jednom zápočtové testu kterýsi nejmenovaný student odpovědět na otázku: kdo byl Jindřich Zdík? = syn Jana Ámose Komenského😃😃

to mas naprostou pravdu. jenze dnesni sebevedomy student po tom, co mu reknes, ze to neumi a at si to dostuduje, tak jde rovnou za dekanem si na tebe stezovat, ze mas prilis vysoke naroky... a dokaz ze ne, kdyz mas ve zminene funkci stareho, naivniho a duveriveho pana, ktery chce byt zadobre s celym svetem a veri apriori studentovi...

znam i kolegy, kteri po vyhozeni nic neumejicich studentek s vystrihy a minisuknemi meli naprosto zbytecne neprijemne zkusenosti razu, ktery si jiste domyslite (opet, nikdo jim neveril to, ze skutecne 150 kilova ojebakovana panna s rasicim knirem, v o nekolik cisel mensi halence a v minisukni z mrkaci panny skutecne neni cilem jejich sexualnich narazek...)

kolega si zkouseni z techto duvodu zacal nahravat a na krizove pripady si zval prisediciho (to mu bylo zakazano, pry tim studenty stresoval). "reklamaci" ubylo, presto nezmizely...

holt, neni to jen tak... a nejhorsi je, kdyz vedeni nestoji za pesaky - to je snaha o jakoukoliv kvalitu a uroven marna...

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:15

no to máš pravdu, to je u nás běžná věc, že studenti přijdou na seminář, počkají si na to, až jim kantor dá do prezentace záznam a co nejrychleji se vytratí. co mě ale se*e úplně nejvíc je to, že si při přednáškách nebo i při seminářích surfují po netu, klábosí na fuckbooku, hrají dokonce i hry nebo koukají na filmy ... to je naprostá dehonestace snahy kantora je něco naučit!

vis co? to me nese vubec, pokud drzej hubu a nerusej... jejich blbost

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:18

no tak taková situce u nás na FF na UJEPu nepanuje. tady je několik kantorů, kteří jsou postrachem a zkouškou u nich projde jen veeeeelmi malé procento studentů. např. obecné dějiny středověku (1. ročník) tu má jeden šílenec z UK a znám pár lidí, kteří si studium musí o rok prodloužit jen kvůli tomu, že ho ani přes každoroční pokusy neudělali ...

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:20

vis co? to me nese vubec, pokud drzej hubu a nerusej... jejich blbost

tak mě by to teda sra*o. být na druhé straně, vyhodil bych je ze třídy a měli by absenci ...

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:28

hmmmm... vyhodis je ze tridy a jdou si stezovat😃

a to, ze cumi na fb a ne na tebe je tim, zes je malo motivoval, kdybys to nevedel... holt, mi mame na skole same profiky na motivaci a vzdelavani...

vis, uroven skoly je dana urovni vedeni a tim, jak si od tech spatnych studentu nechaji kalet na hlavu a nebo jak si stoji za svymi kantory. lide, co maji strach z pravidel, protoze by je to stalo neprizpusobive studenty by ve vedeni byt nemeli. ale co ja s tim nadelam? kdyz jsem pred tremi lety sepsal pravidla pro svuj predmet, ihned je mel od nejakeho pricinliveho hovadka na stole dekan s tim, ze se jedna o fasisticke moresy... sranda byla, ze kdyz si to po tydnu racil nastudovat, sam musel uznat, ze tam nic takoveho nebylo a pravidlum se dostalo i ofiko pozehnani. presto tento rok uz tato pravidla neplati... me se neptej proc😉

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:30

oliver napsal/a:

(...)150 kilova ojebakovana panna s rasicim knirem, v o nekolik cisel mensi halence a v minisukni z mrkaci panny(...)

No lidi jsou různí a jistě existujou i tací gurmáni 😁

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:32

budiz jim prano... plnymi dousky

Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován:
3. 12. 2011

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:36

Jak to tak všechno čtu, tak se musím pochválit, že mě v dobách mých studií sama paní děkanka naší fakulty označila za vzorného studenta (jako jediného z naší pětičlenné studijní skupiny😁 ) a ze státnic jsem měl samé jednušky, takže taková hrůza to snad zase se všemi studenty nebude, ne?

Když jsem byl na hodině, kde nás bylo jen 5, tak si samozřejmě nikdo hrát s mobilem nedovolil, ale je fakt, že jsme tam měli taky jednu takovou, která se vždy nechala zapsat a po 10 minutách se zvedla, že musí jít do práce. Nakonec se jí to ale vymstilo, musela o rok prodloužit, protože neměla dost kreditů.

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:38

jak rikam - to je ta 1/5😃😃😃

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
22. 11. 2012, 22:39

Některé VŠ, nejen ty soukromé, stále více inklinují k byznysu, zkrátka kalkulují jenom s má dáti-dal a nic jiného je nezajímá, úroveň neúroveň, hlavně inkasovat příspěvky. Student už často připomíná jenom zákazníka s měšcem u pasu. Tenhle problém už byl v téhle zajímavé debatě taky zmíněn a je dost podstatnej. Já se úplně zděsil když jsem si tu četl o tom, kam mizej ty prachy a jak je s nima celkově nakládáno. Děs a hrůza. Buď to má na starosti nějakej manažer-účetní kterej nemá o vysokým učení ani ánung, nebo dědeček-filosof kterej zase nemá ánung o účetnictví.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.