Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

Vytvořeno:
26. 11. 2012, 21:38

No, nevím. My když jsme při hodině jen cekli, nebo nedejbože neměli podepsanej domácí úkol, tak jsme měli na výběr z 15 druhů rákosek ( od přírodních materiálů až po ohradníkovej laminát. Trestní sazba byla stálá - 3 rány bez opuštění kabinetu ), nebo přinést 2 kg nasušeného hluchavkového květu.

Doma jsme o tom samozřejmě necekli, protože to by jsme dostali přes papulu podruhý a následoval by 14.denní zarach.

Dneska by učitel letěl, rodiče by byli u soudu a děcko na děcáku.

Mamina před pár lety odmítla jednoho hošánka připustit k maturitě, protože za celé pololetí nebyl schopen se dostavit ani k jedné písemce, a ani k jedné zkoušce. Následovalo několik dní vyhrožování, že ji zabijou, od ředitele vysvětlování, že to přece nemůže, protože otec štědře dotuje školu. Nakonec se ustavila nová komise, maminu zbavili třídnictví a na další školní rok se s ní už nepočítalo. Naštěstí mohla jít do předčasného důchodu. Takže nakonec vše dobře dopadlo.😕

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
26. 11. 2012, 21:41

no, co mi to jen pripomina? urcite je jakakoliv podobnost s nejmenovanou VS jen nahodna... du blejt

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 01:23

No, nevím. My když jsme při hodině jen cekli, nebo nedejbože neměli podepsanej domácí úkol, tak jsme měli na výběr z 15 druhů rákosek ( od přírodních materiálů až po ohradníkovej laminát. Trestní sazba byla stálá - 3 rány bez opuštění kabinetu ), nebo přinést 2 kg nasušeného hluchavkového květu. Doma jsme o tom samozřejmě necekli, protože to by jsme dostali přes papulu podruhý a následoval by 14.denní zarach. Dneska by učitel letěl, rodiče by byli u soudu a děcko na děcáku. ...

Jo, tomu se říká, že to zařizuje ta slavná neviditelná ruka trhu.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 05:59

jj, dám do vínku jiný příběh, který už jsem tu možná kdysi vyprávěl: deváťáci u nás na ZŠ kouřili před školou marihuanu, přes skleněné dveře vchodu do školy je viděl náš ředitel (jinak výborný chlap, který učil i mě) a tak k nim šel a cigáro jim sebral. když zjistil, že se ještě ke všemu jedná o trávu, pozval si do školy rodiče. rodiče jednoho z těch fakanů jsou zbohatlíci, kteří ředitele nařkli z toho, že chce dělat problémy synovi, že chce ublížit jejich rodině a dělat jim ve městě ostudu ... zjebali ho, co se do něj vešlo a ještě ho obvinili ze lži ...

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 09:02

Na techto smutnych pripadech je videt jak cast spolecnosti zdegenerovala do sobeckyho JA a kdy penize a moc vitezi nad racionalitou, nad zdravym rozumem. Podobni lide u me nadobro ztrati svuj moralni kredit. Gauneri. Z jedny hrsti podplaci mistni politiky aby prosadil svoje podnikatelsky zajmy a ze druhe sponzoruje skolu kam chodi synacek aby jeho "vzdelani" tzv.pojistil a na vychovu nema cas, takze synacek jen okopiruje styl svyho papinka - a tenhle styl nejen ze neboli, ale je pohodlnej a nese ovoce (cti prachy). A pak dale, stredni, vysoka...

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 09:45

tyto ubohe mechanismy bohuzel velmi dobre funguji na VS. synacci riditelu dulezitych podniku, dcerunky sukanejch sekretarek, zahranicni studenti z turecka a spanelska (u tech vazne netusim, kdo je picha)... zkuste po nekom takovym vyzadovat zvladnuti byt stredoskolskych znalosti a zametou s vama jak s...

jenze je to uzavreny kruh ci spis spirala. pokud za vama stoji clovek s cistym stitem, nevydiratelnej a dostatecne tvrdej, ale solidni, posle tyhle papinky a promiskuitni ohebne maminky nekam...

jenze pokud je tam krivak, tak nejenze s vama zamete tak, jak mu nadiktujou, ale jeste si do vas iniciativne utre i vlastni boty a celej uslintanej si bezi pro pochvalu...

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 10:00

Nj, nektere praktiky se zkratka nezmenily, kdyz jsem cetl predchozi prispevek tak jsem se radeji podival na datum prispevku, jestli tam nahodou neni spis 27.11.1972. At uz tu je sebejaka ideologie, vzdy je to hlavne o lidech a casto se bohuzel nahoru derou ti, o jejichz cistych umyslech se da nejenze pochybovat, ale primo je muzeme v mnoha pripadech vyloucit. Kazdopadne ja verim, ze tohle neni vetsinova praxe, nebo alespon verit chci🙂

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 10:06

Nj, nektere praktiky se zkratka nezmenily, kdyz jsem cetl predchozi prispevek tak jsem se radeji podival na datum prispevku, jestli tam nahodou neni spis 27.11.1972. At uz tu je sebejaka ideologie, vzdy je to hlavne o lidech a casto se bohuzel nahoru derou ti, o jejichz cistych umyslech se da nejenze pochybovat, ale primo je muzeme v mnoha pripadech vyloucit. Kazdopadne ja verim, ze tohle neni vetsinova praxe, nebo alespon verit chci🙂

Většinová praxe to asi není, ale je to praxe ignorantů u koryt.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 10:15

lidstvo ještě není na demokracii dozrálé, protože nemá žádnou morálku, jen sobectví ... a o tom to je ...

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
27. 11. 2012, 10:24

Možná jsem naivní, ale přijde mi že za první republiky tyto věci fungovaly lépe..

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.