Zaregistrován
6. 7. 2009
muzete zkusit zavolat treba sem:
http://www.antiumaurum.com/cz/
Zaregistrován
6. 11. 2008
hlavní otázka je, jaká je ryzost a za kolik gram...
Vzhledem k tomu, že je Ag nyní docela vysoko nikdo nedá ani zdaleka plnou cenu. Také je dost jiná výkupní cena u věcí nižší a vyšší ryzosti(tam vidím zlom cca v 835/1000)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 10. 2006
ktoré ročníky?😲
poprosím poslať cez ss.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
28. 12. 2010
To grofik: Koupil byste třeba 1 kg Ag. Problém je, že třeba u mincí se ryzost lehce zjistí, ale třeba u příborů, prstenů a šperků vůbec, plášťů hodinek, zapalovačů atp. se ryzost zjišťuje dost těžko - u něčeho je i dost špatně rozeznatelné puncování, někde ani punc třeba není.
Jak jsem tak koukal na internetu, tak výkupní ceny stříbra nejsou celkově příliš zajímavé.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Vitaro a Antium Aurum se chlubí tím že vykupují za světové ceny. Páteční london fix stříbra je $30.63 za unci 999/1000.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
18. 11. 2009
děkuji za vaše názory
Zaregistrován
6. 11. 2008
no u prvních je aktualizace webu z 5.10.včetně mnoha udaných cen(tak je otázka nakolik fungují)
u druhých bych typoval že výkup za světové ceny se týká ryzích slitků a ze stříbra uncových mincí(ale třeba se pletu)
prostě světovou cenu za pár mincí různé ryzosti nikdo nezaplatí(už jen přepracování do čistého kovu a na váhové jednotky něco nemálo stojí...)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.