ked sa uz pytas tak si typnem😃 1300
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Typujem 1200
Huh? 😲
Aukce: Pražský groš JL (č. 1000779382), které jste se účastnil, byla v rozporu s Obchodními podmínkami.
Aukce byla proto odstraněna zaměstnanci Aukra. Prodejce obdržel e-mail s detailním vysvětlením důvodu zrušení aukce. Vaše nabídka byla automaticky zrušena, proto transakci nedokončujte.
Spoléháme na Vaše pochopení a omlouváme se za případné potíže, které Vám vznikly. V případě jakýchkoliv pochybností se na nás prosím obraťte pomocí kontaktního formuláře.
svt: bylo by možné vyjádření?
Tak tomu tedy nerozumím...
Dostal jsem vyrozumění o zrušení aukce z důvodu porušení obchodních podmínek, konkrétně nepovoleným navyšováním kupní ceny.
V tom jsem opravdu nevinně!
Budu kontaktovat Aukro a žádat vysvětlení jak k tomu došli...
Přikládám celý text...
No ale nevadí - platí původní záměr, že si ho nechám.
Vážená uživatelko, Vážený uživateli,
dovolujeme si Vás upozornit, že jsme byli nuceni zrušit Vaši aukci, ve které byly porušeny Obchodní podmínky užívání aukčního systému Aukro.
K tomuto kroku jsme byli nuceni přistoupit kvůli porušení Obchodních podmínek, bodu 2.2.11., a to konkrétně nepovoleným navyšováním kupní ceny.
Abychom předešli jakýmkoliv pochybnostem a problémům, je na Aukru zakázáno uzavírání jakýchkoliv transakcí a přihazování v aukcích mezi tímto okruhem osob: lidé, kteří spolu žijí, pracují nebo používají jeden počítač (členové rodiny, kolegové, přátelé a známí).
Zrušením aukce Vám byly automaticky vráceny veškeré poplatky související s jejím vystavením. Zda k navrácení poplatku skutečně došlo, můžete ověřit v Moje Aukro > Můj účet > Účty: Historie. Zde zvolte období, kdy byla aukce odstraněna, a klikněte na požadavek Zobrazit vyúčtování.
Věříme, že i Vy máte zájem na tom, aby Vaše aukce probíhaly v souladu se stanovenými pravidly. Velmi bychom ocenili, kdybyste se s těmito pravidly seznámil(a). Více informací naleznete v Nápovědě.
Pokud by Vám na zrušení aukce bylo cokoliv nejasného, napište nám prosím prostřednictvím níže uvedeného formuláře, Vaše dotazy rádi zodpovíme:
http://www.aukro.cz/contact/bwcontact.php?id=9589571&t=4
Pozor: Na tuto zprávu neodpovídejte! Chcete-li kontaktovat Aukro tým, využijte formulář pod uvedeným odkazem.
S pozdravem
Aukro Tým
Tak nejspis dostali prihoz ze stejne IP adresy.. coz v nekterych pripadech nemusi automaticky znamenat, ze jde o stejny comp. V kazdem pripade, doufam, ze v tom jsi opravdu nevine, uz proto, ze tady by nemel takovy prihoz smysl, aukce s PG se rozjede i bez prihozu a "vyhaneci" prihoz by byl za ponekud vice, nez tech 555, ktere jsem prekonal a asi by prisel ponekud pozdeji🙂
Nechces mi ho poslat za tu tisicovku? Podle Dracka vydelas 100-300😉
Já to ani nechci už komentovat. Přichází mi na e-mail dotazy od přihazujících. Tak se každému omlouvám a po pravdě vysvětluji, že to bylo zrušeno kvůli navyšování ceny. Prostě paráda. Cítím se jako opravdový podvodník.
Již jsem poslal na AUKRO žádost o vysvětlení. Tak snad mi to vysvětlí. Pak dám vědět jak to dopadlo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.