Zaregistrován
21. 12. 2008
Zhrnieme to : Sigismund I - Stary, r. 1508, 1/2 groš, Ag, minc. Krakov
Nasiel som aj nejake aukcie a ta cena tam bola podstatne vyssia ako 100 Kč... 😉
Zaregistrován
23. 10. 2006
Cena sa odvíja od faktu kto-koľko je ochotný zaplatiť.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 1. 2010
grofik: Potom byl ale původní odhad špatný🙂. Pokud je několik lidí ochotných za něco zaplatit víc než 100 Kč a to opakovaně (a nezáleží na tom, jestli jsou to sběratelé nebo laici kterým se to prostě líbí), tak nemůže být cena do 100 ani kdyby to tvrdilo deset katalogů🙂
Zaregistrován
6. 11. 2008
To, že se v nějaké aukci prodá mince za nějaké peníze neznamená, že je to automaticky běžná cena pro tento typ mince!!!
Pokud tyto mince mívám, běžném(většinou průměrně ražené) prodávám 80-200Kč. Vyobrazená mince byla stavem dost slabá. V pěkném stavu by jistě byla prodejná za více.
Jaké ceny jsou na Slovensku nesleduji... 😐
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 10. 2006
to tenzor;znova opakujem "cena sa odvíja od faktu kto-koľko je ochotný zaplatiť.😉
To platí aj na aukcie-dražby.
Internetové aukcie hlavne Ačko by som upravil "príhoz "poslednej minúte automaticky predlžim aukciu o 5min. slovom päť minút,niečo podobné je na Austrálskych aukciách.🙄
Zaregistrován
6. 11. 2008
To bych naopak nikdy nedělal...větší hloupost by snad udělat nemohli 👿
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 12. 2009
to by to bylo jak na nej super serveru korunka.cz😃..vymejvac mozku a penezenek
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nie je to výborné,
iné je na klasickej dražbe .
Zaregistrován
21. 12. 2008
Ta minca este nie je poriadne docistena, inak je celkom pekne zachovana, len ju treba trochu preleštiť a oživiť... 😉
A o cenu az tak nejde, je to novy kus do zbierky, tak sa tesim 🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Dracek: tak to je mi jasné, vycházím z toho, že MisoPN srovnával aukce mincí v podobné zachovalosti a ne o jednu nebo dvě třídy lepší🙂
Jinak - v téhle oblasti se nevyznám, vcelku mě překvapilo, že se z přelomu 15. a 16. století dá sehnat mince sice v horším, ale pořád ne strašném stavu za ceny kolem 100 Kč.. škoda, že to neplatí třeba u pražských grošů, když se i ty nejběžnější (aspoň co jsem vypozoroval v obchodech a na aukcích) prodávají za 200-300 v příšerném, za 500 v dost špatném a za 1000 v pořád nic moc stavu...
grofik: já chodím jen na aukro, kde je defaultně systém automatického přihazování, takže pak mi (ve výsledku) může být jedno jestli mě někdo přehodí v poslední minutě nebo den před tím🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.