Medaile 60 mm vlepená do originální etue.
Autor Kissing.
Tady je v malém a oboustranná:
http://coins.azz.cz/showmince.php?GroupID=1&MinceGroupNr=1867&lng=1
Rok? Cena? Potkali jste jí někde na aukci či ve sbírce?
Obrázky:
Hezký den,
co to je máte na medaili uvedeno, pokud si vložíte jméno do vyhledavače, řekne Vám to více. Bohužel medaile bývalé NDR jsou u nás téměř bezcenné. Zkuste na aukru vložit do sekce numismatika a mají tam pododdíl s názvem medaile. Vyvolávačku zde sám nevím, zkuste nejprve od 50-100Kč, uvidíte, když se neprodá tak opakovat od 1 Kč.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zvážit. Pravděpodobně tombak.
TJ - tělovýchovná jednota
http://archiv.aukro.cz/medaile-vzorny-oddil-tj--i5681339470
Já osobně tento typ medailí neberu ani zadarmo, ale dětem na hraní čí vyhodit neuznávám. Možná udělá radost nějakému začínajícímu sběrateli nebo jako tématická medaile.
Ani neviem kde sa opýtať.Odznak to nie je,ani medaila,snáď ani žetón,najskôr nejaká známka.(členská,pamätná?)
Je to tenký výlisok,neviem z čoho,široký 8 cm (↕5 cm.)
Našiel som len toľko,že 30.09.1900 vznikol viedeňský veslársky klub.Na kupóne je iný dátum.Netuším,či je to pravé.Papier vyzerá "staro"😃
Dátum vyzerá ako 19:00 hod.😉
Koľko to stojí?
-s-
Obrázky:
Pravé je to určitě. Je to z veslařského závodu. Vstupenka a placka, možná pro účastníky a možná suvenýr pro diváky. Regatu mohl uspořádat kdokoliv, třeba univerzita, nebo nějaký tělovýchovný spolek z něhož se později oddělili veslaři a založili svůj vlastní spolek.
U nás si myslím, že za to více než 1 000 Kč nedostanete. Zkuste to prodat ve Vídni až tam pojedete. Pokud chcete přesně vědět kdo to tenkrát pořádal, tak si tam zajděte do vědecké knihovny a nechte si ukázat vídeňské noviny z toho dne.
Adalbert
Ďakujem Adalbert.
Ja to predávať nechcem,to nie je moja typická disciplína,aj keď niekedy sa stane,stalo..
Len dnes som to dostal, spolu s hromádkou mincí,takže to mám rád.😃 .
Bol som na cenu zvedavý preto,aby som vedel o koľko som sa opláchol.To je moja typická disciplína.😁
Vzadu na papieriku je napísané sichtbar zu tragen,čo mi google prekladá ako viditeľné opotrebenie-rozumiem tomu nosiť to tak,aby to bolo vidieť.
Keby som išiel do Viedne,bolo by to prvý krát.....Zatiaľ som sa len viezol okolo a tak to asi aj zostane.Čo tam? A je to ďaleko..😃
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.