Zaregistrován
5. 12. 2015
Dobry den vsetkym, vedeli by ste mi poradit ci dana medaila ma nejaku cenu? Mam k nej aj certifikat pravosti. Dakujem Angelika
Z druhej strany je: Mapa Slovenska s textom 1.1.1993 nezavislost slovenska, Bratislavsky hrad, holubica
Zaregistrován
5. 12. 2015
=Angelika]
Dobry den vsetkym, vedeli by ste mi poradit ci dana medaila ma nejaku cenu? Mam k nej aj certifikat pravosti. Dakujem Angelika
Obrázky:
Zaregistrován
17. 10. 2012
zdravim, poprosil by som o ohodnotenie bronzových plastík.. je tam napisane: DLE JOZEFA MÁNESA- KAREL OTÁHAL(na prvej je to napisane drobnym pismom)
tretia plaketa je z JÁCHYMOVA , nezbieram to, nie je to moja parketa.. Za kazde info dakujem pekne.
Obrázky:
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
7. 2. 2011
pro satestsat121: Plakety od Otáhala jsou lehké?
První pol. 1524: http://www.numismatika.cz/web/Plastika/D108_Katalog/108kat1501.htm
Druhou někde mám doma cena je stejná jako u první. Spíše o ně není zájem.
Třetí cena kovu nebo zájmu dle mého. Nikde nevidím autora.
Zaregistrován
1. 6. 2010
=Angelika]
Certifikat je od Narodnej pokladnice alebo podobny ehmm...minc.obchod ?
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
17. 10. 2012
praveze su to dost tazke tabulky... by som povedal, ze nejakych 350g ma jedna, mozno aj viac... skusim zvazit, nebudem strielat od brucha
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
30. 7. 2012
Ten Jáchymov dělal Michal Vitanovský
Zaregistrován
8. 12. 2015
Prosím o radu zda se jedná o originál. Děkují moc za každou odpověď.
Obrázky:
Zaregistrován
3. 2. 2011
Určovat zda je mince nebo medaile originální ražba jenom podle obrázku může být zavádějící, ovšem je pravda, že tato "zlatníková medaile" (Moravec) a nebo "zlatník bansko-štiavnický-Schemnitzer Gulden" (Polívka) byla na Aukru dražena 2 krát a to poprvé 28.11 za cenu 34.000 Kč (nebyl zájem) a podruhé 5.12 kdy byla prodána za 24.050 Kč.
V obou případech prodávající v popisu aukce napsal:
"K minci je vyhotoven znalecký posudek soudního znalce v oboru numismatika se závěrem, že "se jedná nepochybně o pravou minci". Originál znaleckého posudku bude přiložen k minci."
Myslím, že v tomto případě bude vhodné počkat na reakci kupujícího z.....8, protože jenom ten může rozhodnout o pravosti, vždyť má možnost si tuto zlatníkovou medaili osobně prohlédnout a také znalecký posudek.
Zaregistrován
8. 12. 2015
Dík moc,počkám až teda přide. Chtěl jsem to uvěřit dřív než mi to příjde.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.