Zaregistrován
7. 2. 2011
Děkuji. Budu se muset více soustředit na puncování. Na Francii se vrhnu zítra.
Zaregistrován
21. 12. 2014
Dobrý večer,poprosil bych o určení a ocenění této(zřejmě) medaile.Stříbro,váha 22 gramů.Lepší fotky nemám.Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 2. 2011
pro gorila:
Projel jsem vše a nic. Napsal jsem i do jedné num. prodejny do Francie,
kde jí měli vystavenou, ale již prodanou. Zatím jsem odpověď neobdržel.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zaregistrován
10. 3. 2011
Anton Scharff, Dittel - výročí 80. narozenin, 1895, 58mm, 74,2g
Obrázky:
Zaregistrován
7. 2. 2011
Pěkná medaile, akorát si nepočtu.
Zaregistrován
17. 9. 2009
Zdravím Vás páni. Nie ste tu niekto zo Slovenska z okolia Nitry. Natrafil som na zaujímavú medailu. Zaujíma ma či ste sa s ňou už niekto nestretol. Vydala Slovenská numizmatická spoločnosť, pobočka Nitra. Videl som ju na nete predávať za nezmyselné čiastky o cenu mi až tak nejde skôr autor prípadne počet kusov...
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
7. 2. 2011
Tombak patinovaný 70 mm. Rok ražby 1988.
Byly raženy v Ag a poAg tombak 40 mm. 70 mm poAg tombak a patinovaný tombak. Vloni jsem si dopisoval s některými pobočkami a SNS a další katalog není v chystán, i když je potřebný s počtem kusů. Mám jediný z roku 1995 od Eleny Minarovičové, kde nejsou počty uvedené. Jen některé pobočky mají stránky a počty kusů (např. Košice: http://numizmatikake.sk/medaily.html či http://www.numizmatici-trencin.sk/medaily/).
Zaregistrován
17. 9. 2009
Na dnes tu mam este jednu, teda vlastne 2 trochu zaujimavejsie medaile. Jednu som nasiel na internetovej aukcii vo Francuzsku a jednu v Madarsku, presli pomerne bez povsimnutia aj ked po spocitani nakladov na postovne a bankove poplatky sa to trochu predrazilo.
Trochu som uz aj patral a rad sa podelim o to co som zistil a tak trochu dufam ze tu objavim niekoho kto sa venuje postovym znamkam a ten snad trochu doplni moje medzery. Na internete mozno nasjt pomerne dost zmienok o medzinarodnej vystave znamok v roku 1962 v Prahe.
V nasledujucom linku si napriklad mozete vsimnut striebornu plaketu z danej vystavy, nespravne uvedenu ako medailu
podobnu plaketu si mozete vsimnut napriklad tu aj s venovanim
Medaile ktore tu prezentujem su vsak narozdiel od plakety kruhove a bol som v presvedceni, ze sa asi jedna o povodne medaile z tejto vystavy. Konkretne striebornu a zlatu. Ak spravne citam udaje z tohto zdroja tak tych zlatych by malo existovat 14 kusov
http://www.filabrno.net/vystavy/Praga62.htm
Tak som trochu patral po menach, kto to vlastne tieto medaile dostal. Meno na striebornej je pre mna stale uplnou zahadou. Cloveka zo zlatej medaily spominaju v "Monography of Hungarian Stamps" pridavam screen z PDFka. Pisu ze dostal medailu na inej Madarskej vystave.
Moja otazka znie. Neviete niekto za co sa dostavaju na vystavach znamok medaile velmi rad by som zistil kto a za co ich vlastne vyhral. Bol by som rad ak by som tym kusom zeleza vratil ich historiu.
A druha otazka, na medailach su inicialy VJ, autora som vsak nevypatral. Nemate nejake voditko?
Dakujem za akukolvek pomoc.
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
11. 3. 2009
VJ by mohl být Vladimír Janoušek.
(Ale jenom tipuji podle položky 1049 zde)
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.