Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#71 9. 5. 2014, 16:07

ja jsem se nahodou Andy zastal (zelbohu mne obratem smazali) a slovaci uz
pro mne nejsou vubec zadni cizinci...ziji proste v jinem kantonu...😆

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#72 9. 5. 2014, 16:55
tak to se pak hlásím, jsem cizinka a taky musím psát česky ...

Dovolím si malú opravu Tvojho názoru ; tu nie je nikto cudzí😃 , len občas prečistíme vzduch .😈

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Nicola

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2014

#73 9. 5. 2014, 18:56

hm...idem na hokej, to bude rozumnejšie a fandím obidvom...zostanem už iba pozorovatel, moje hoby sú ludia na pokec, no a dobrý pokec...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#74 9. 5. 2014, 21:30

Máme tu tlachárňu na pokec.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#75 9. 5. 2014, 21:55
Máme tu tlachárňu na pokec.😉

Ano, a patronkou celé této bohulibé rubriky může být Svatá Andula. Aspoň tak po té nebohé zhrzené Andě na tomto fóru něco pozitivního zbude😋

Á propos, celé bych to přejmenoval v záhlaví na poutavé:
"The old Singer sew machine by Saint Anda"...😉

Profilový obrázek
Nicola

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2014

#76 9. 5. 2014, 21:56

motto je moje, mám rada basničky a dosť ich mám zozbieraných v tzv. denníčku...ta tlachárna ma nezaujala sorry...možno keď bude lepšie téma...

Profilový obrázek
Anda

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2014

#77 10. 5. 2014, 15:01
Ano, a patronkou celé této bohulibé rubriky může být Svatá Andula. Aspoň tak po té nebohé zhrzené Andě na tomto fóru něco pozitivního zbude😋 Á propos, celé bych to přejmenoval v záhlaví na poutavé: "The old Singer sew machine by Saint Anda"...😉

Mého manžela zajímá, kde by tě mohl vidět, aby Ti rozbil hubu, jinak se dá i přes POLICII a pod. nevím, že lidi s rozumem toto dopustí a hlavně Moderátoři...je to o úrovni těchto stránek...no coment

Profilový obrázek
Anda

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2014

#78 10. 5. 2014, 15:14
Prosím, jmenujte. Osobně nevím o nikom, s vyjímkou pár nováčků, kteří fórum využívali k získání bezplatného ocenění nebo rad a naprosto ničím mu nepřispěli. Naopak vím o pár lidech s velkými znalostmi, které znechucují výlevy výše jmenovaných. Také vás nikdo nenutí být na tak strašném fóru. Já jsem z něj docela dost získal a na oplátku se mu snažím něco dát, takže na to asi budu mít trochu jiný názor. Jinak moudrý člověk si vezme kritiku k srdci a bere to jako příležitost ke svému zdokonalení, nemoudrý to vidí jen jako urážku a hledá chybu v těch druhých. Chápu, že je to pohodlné a po dlouholeté masáži sdělovacích prostředků, z které vyplývá, že je nejlepší být líný ignorant, za kterého vše vyřeší ti ostatní, asi i "trendy", ale... 🙄

Já se učím ráda a pořád, nevidím v tom nic špatného, akorát mi vadí lidi, kteří nic "nedokázali" a snaží se zesměšnit druhé, aby vynikli...

Profilový obrázek
Anda

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2014

#79 10. 5. 2014, 15:26

hm...alespoň přispěvatelé vidí, že to není jen přispět, musí vědět, kdo to čte a jestli náhodou tady nebudou lidi co se neví jinak odreagovat jak na těchto stránkách, naštěstí mám své lidičky na Internetu, které se povahově shodnou se mnou...je to o umění - starožitnostech - ruční výrobě a nehledí se na gramatiku, nebo jiné banální věci...

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#80 10. 5. 2014, 15:46

Ando,jenom klidek..nikdo zde proti tobe neni a jsi zde vzdy vitana,je to svo-
bodna diskuse do ktere muze kazdy vstoupit ale i vystoupit,ale jedno Ti reknu,
vyhrozovani manzelem nebo policii zde nema misto...

PS vidis jak jsi to hezky napsala...a nakonec muzes na tomto foru psat i ve svoji matercine....😆

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.