Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
15. 11. 2015
podle mého názoru byly ta partie za těch 2400 € drahá....Fingerhut - Abstempelungen auf Ausgaben 1867/74 - Sammlung aller Kronländer mit 277 Stück ergänzt mit 66 Briefen und Ganzsachen
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
1948J napsal/a:
podle mého názoru byly ta partie za těch 2400 € drahá....Fingerhut - Abstempelungen auf Ausgaben 1867/74 - Sammlung aller Kronländer mit 277 Stück ergänzt mit 66 Briefen und Ganzsachen
Obrázky:
v tom se shodneme doma mám podobnou sestavu a nemohu ji prodat myslím tím za takové peníze nyní nabízím na Aukru kousek z takovéto nabídky náprstkových razítek čau Jirka z Mopravy
Zaregistrován
11. 3. 2011
No nevim - rekl bych, ze to nema s Rakouskem nic spolecneho, a navic je na ocenovani znamek uplne jine misto!!! Nas, ktere Nemecko vubec nezajima, pak matou nove prispevky v sekci Rakouska 😎
Zaregistrován
22. 10. 2010
prave jsem celou cast okolo DR smazal, ... opravdu to sem nepatri. Super krasnou diskuzi i s paradnima kouskama z emise 1867 nenecham zastinit "suntem" z DR.
Zaregistrován
15. 11. 2015
ještě odpověď Jirkovi, tento kabinetní kus z aukce jsem si pořídil do sbírky.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 11. 2015
ještě pěkný výstřižek pro pana kolegu esliesli, někdy před rokem a půl jsem ho koupil v aukci v Německu, ze sbírky bývalého ředitele Národního muzea v Praze, Josef Kafka (1858-1929).
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobrý večer pane kolego mám k vám jednu otázku i když si myslím, že je spojuje na výstavě ve Žďáru jsem dostal za jedno rámový exponát /obsahuje dosud jediný exempláře 50 kr se smíšeným ř.z./ 80 bodů a byla mi udělena zlatá
medaile jak je potom možné že za pozlacenou dostal exponát 86 bodů? Navíc nebylo těch 80 bodů rozčleněno do jednotlivých hodnocení .Víte něco o tomto? pokud ne nebudu se zlobit. pokud by jste chtěl dostat všech 16 listů, které byl vystaveny není problém. Zatím se mějte Jirka z Moravy
Zaregistrován
9. 2. 2008
Ahojte- tady je znění výstavního řádu s tabulkama hodnocení. Doporučuju si to pořádně přečíst! Není jedno, v jaké třídě jsou uděleny body k získání různých medailí. Jsou tam i tabulky. Bylo by dobré, když už chci vystavovat, si opravdu nastudovat veškeré podklady, které k tomu jsou vytvořené.
http://www.informace-scf.cz/zakladni_dokumenty/vystavni_rad.htm
Zaregistrován
12. 5. 2011
co to je ten Kabinettstuck ? diky za info
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.