Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Loutky jsou z 1. třetiny 20. století. Jsou sice nekompletní a poškozené, ale jsou u nich důležité především hlavičky, pokud nejsou omlácené a popraskané, tak jeden kus je zhruba 300 Kč. Loutka vodníka má cenu minimálně 1000 Kč.
Zkuste je nabídnout do aukce, jde o loutky sice vyrobené továrně, ale opravdu staré, a možná by mohly dosáhnout zajímavé ceny.
Adalbert

Váženy p kolego,v mnoha věcech s vámi souhlasím,ale tady s cenou nikoli...............podle vás by to mělo cenu cca3000.-..................já mam v nabídce na A 17ks kompl.figurek i s vodícími dráty a dobové oblečky + dřev.jeviště,kulisy za 1/3 ceny a to je asi pro mnoho lidí drahý,i když se může stat,že to někdo koupí 😞

Omlouvám se, že Vám pane sd57 oponuji, ale ty loutky jsou výtvarně z doby secese a byly navrženy před 1. světovou válkou, ten vodník je toho typickým příkladem. Vyráběny, ale mohly být i později, když už jednou byly formy, tak se používaly.
Co se týče Vaší nabídky loutkového divadla, tak to jsem bohužel asi přehlédl, a také nevím kolik za něj požadujete. Pokud Vás to nebude obtěžovat zkuste sem dát odkaz, rád se na to podívám, pokud tedy chcete.
Adalbert

A to si chceš kúpiť, kúpila si si, alebo to predávaš?
-s-

Já taky. Bobinek obvykle střílí vedle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.