Moderátoři: smith, Altmann

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#31 2. 7. 2012, 00:05

Maxim napsal/a:

...nevím proč by to někdo falšoval😃...

Jednoduchá odpověď, dá se na tom vydělat 😃

Profilový obrázek
elle

Uživatel

Zaregistrován:
9. 11. 2006

#32 5. 7. 2012, 23:18

Fotky jsou opravdu mizerny.. pokud jsi to opravdu nasel a jses si jisty originalitou, tak to kvalitne nafot.
Nekvalitni fotky = vzdy podezreni z podvodu.
Padelky techto odznaku se vyrabi uz od 60 let.
Tyhle odznaky nesbiram a nedovedu 100% posoudit originalitu, ale k jeji posouzeni rozhodne doporucuju navstivit nektery mezinarodni diskuzni fora, kde ti poradi specializovani sberatele sbirajici ciste tyto odznaky treba uz 40-50 let. Rozhodne nedoporucuju jakykoli cesky fora, kde funguje 95% 15-letych trollu (viz napr. detektorweb).

elle34 (zavináč) upcmail.cz

Profilový obrázek
elle

Uživatel

Zaregistrován:
9. 11. 2006

#33 5. 7. 2012, 23:21
No sice není značená,ale rozhodující je ta váha.... a kopie takové nejsou,vypadají jak z alobalu nedokonalé...

Znaceni neni rozhodujici. Mnohdy jsou neznaceny odznaky drazsi nezli znaceny :-)

Profilový obrázek
elle

Uživatel

Zaregistrován:
9. 11. 2006

#34 5. 7. 2012, 23:42

Bigger napsal/a:

No, já jsem jednou pro známou prodával odznak RAF a šel za 1000kč, proto jsem čekal cca podobnou sumu +/- . Chápu, je to Luftwaffe, ale ta cena je přemrštěná.....jako vážně!

Promin, ale tohle je vtip? :-)

Zablokován napsal/a:

Já nevím, v tomto se nevyznám, ale vím, že za desítku mám dva luxusní PG Václava II., takže se mi to zdá v porovnání s Vaškem jako méně cenné, ale jak píšu -> neznám hodnoty... 😲

Problem je v tom, ze 3 Risi sbira od 50/60 let 3/4 sveta, kdezto grose Vaclava II. prakticky jen sberatele v Cesku (max. v okoli)... a proto jsou ceny pod. nemeckejch veci nekolikanasobne vyssi. Cenu urcuje trh - cim vice vice sberatelu, resp. cim vyssi poptavka/, tim vyssi cena.
Az zacne PG Vaclava II. sbirat pul sveta, tak jejich cena taky nekolikanasobne vzroste :-)

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#35 5. 7. 2012, 23:52

Zablokován napsal/a:

Já nevím, v tomto se nevyznám, ale vím, že za desítku mám dva luxusní PG Václava II., takže se mi to zdá v porovnání s Vaškem jako méně cenné, ale jak píšu -> neznám hodnoty... 😲

Problem je v tom, ze 3 Risi sbira od 50/60 let 3/4 sveta, kdezto grose Vaclava II. prakticky jen sberatele v Cesku (max. v okoli)... a proto jsou ceny pod. nemeckejch veci nekolikanasobne vyssi. Cenu urcuje trh - cim vice vice sberatelu, resp. cim vyssi poptavka/, tim vyssi cena.
Az zacne PG Vaclava II. sbirat pul sveta, tak jejich cena taky nekolikanasobne vzroste :-)

Vůbec nejlepší je sbírat to, co skoro nikdo nesbírá, ale vědět, že za pár let to bude sbírat 3/4 světa😋

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36 6. 7. 2012, 08:06
Zablokován napsal/a: Já nevím, v tomto se nevyznám, ale vím, že za desítku mám dva luxusní PG Václava II., takže se mi to zdá v porovnání s Vaškem jako méně cenné, ale jak píšu -> neznám hodnoty... 😲 ...

To jsem již zkoušel ale svět se nechytil 😞

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#37 6. 7. 2012, 09:04
Zablokován napsal/a: Já nevím, v tomto se nevyznám, ale vím, že za desítku mám dva luxusní PG Václava II., takže se mi to zdá v porovnání s Vaškem jako méně cenné, ale jak píšu -> neznám hodnoty... 😲 ...

No s Čínou již je pozdě, ale taková Indie nebo Vietnam se ještě asi dá sem tam dobře sehnat... 😉

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#38 6. 7. 2012, 09:15
To jsem již zkoušel ale svět se nechytil 😞

Páč si moc skromnej, tichej a neprůbojnej😃

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#39 6. 7. 2012, 09:19
No s Čínou již je pozdě, ale taková Indie nebo Vietnam se ještě asi dá sem tam dobře sehnat... 😉

Ano, ano, každý máme své vytipované oblasti, na které však není radno předčasně upozorňovat😉

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#40 6. 7. 2012, 09:20
Páč si moc skromnej, tichej a neprůbojnej😃

:mrgreen:
To už mi ještě nikdy nikdo neřekl a teď je to dokonce na internetu tak to musí být pravda.😋 😉
Jdu rozesílat link.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.