Fotky jsou opravdu mizerny.. pokud jsi to opravdu nasel a jses si jisty originalitou, tak to kvalitne nafot.
Nekvalitni fotky = vzdy podezreni z podvodu.
Padelky techto odznaku se vyrabi uz od 60 let.
Tyhle odznaky nesbiram a nedovedu 100% posoudit originalitu, ale k jeji posouzeni rozhodne doporucuju navstivit nektery mezinarodni diskuzni fora, kde ti poradi specializovani sberatele sbirajici ciste tyto odznaky treba uz 40-50 let. Rozhodne nedoporucuju jakykoli cesky fora, kde funguje 95% 15-letych trollu (viz napr. detektorweb).
elle34 (zavináč) upcmail.cz

Bigger napsal/a:
No, já jsem jednou pro známou prodával odznak RAF a šel za 1000kč, proto jsem čekal cca podobnou sumu +/- . Chápu, je to Luftwaffe, ale ta cena je přemrštěná.....jako vážně!
Promin, ale tohle je vtip? :-)
Zablokován napsal/a:
Já nevím, v tomto se nevyznám, ale vím, že za desítku mám dva luxusní PG Václava II., takže se mi to zdá v porovnání s Vaškem jako méně cenné, ale jak píšu -> neznám hodnoty... 😲
Problem je v tom, ze 3 Risi sbira od 50/60 let 3/4 sveta, kdezto grose Vaclava II. prakticky jen sberatele v Cesku (max. v okoli)... a proto jsou ceny pod. nemeckejch veci nekolikanasobne vyssi. Cenu urcuje trh - cim vice vice sberatelu, resp. cim vyssi poptavka/, tim vyssi cena.
Az zacne PG Vaclava II. sbirat pul sveta, tak jejich cena taky nekolikanasobne vzroste :-)
elle34 (zavináč) upcmail.cz

Zablokován napsal/a:
Já nevím, v tomto se nevyznám, ale vím, že za desítku mám dva luxusní PG Václava II., takže se mi to zdá v porovnání s Vaškem jako méně cenné, ale jak píšu -> neznám hodnoty... 😲
Problem je v tom, ze 3 Risi sbira od 50/60 let 3/4 sveta, kdezto grose Vaclava II. prakticky jen sberatele v Cesku (max. v okoli)... a proto jsou ceny pod. nemeckejch veci nekolikanasobne vyssi. Cenu urcuje trh - cim vice vice sberatelu, resp. cim vyssi poptavka/, tim vyssi cena.
Az zacne PG Vaclava II. sbirat pul sveta, tak jejich cena taky nekolikanasobne vzroste :-)
Vůbec nejlepší je sbírat to, co skoro nikdo nesbírá, ale vědět, že za pár let to bude sbírat 3/4 světa😋

No s Čínou již je pozdě, ale taková Indie nebo Vietnam se ještě asi dá sem tam dobře sehnat... 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Páč si moc skromnej, tichej a neprůbojnej😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.