Moderátoři: smith

Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 12:52

O urovni aukce svedci hlavne tento text - Prosím neposlouchejte debilní emaily které poukazují na nekvalitu tohoto zboží. ROZESÍLÁ JE KONKURENCE, KTEROU ŠTVE ŽE TYTO MINCE DÁVÁM TAK LEVNĚ !!!

:D to jsem byl asi já, když jsem kontaktoval kupujícího. Příhozy zrušil, poněvadž nevěděl, že nejde o originál.

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

František Josef I.

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 12:55

Robii já mu také psal, a že ten prodejce má mé foto a myslím že lutra je zkušený sběratel před týdnem ode mě bral mince a veděl myslím že jde o falza ale kdo ví v jaké je má kvalitě :-)

rihav

Uživatel

Zaregistrován:
11. 5. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 12:58

Prostě nová éra :-) Pod 1000kč už asi falzo nepujde :-)

Akras2 napsal/a:

A nadávejte těm co to razí

Jenze to taky musi nekdo prodavat.. a pokud se tomu nekdo postavi takhle :

Tak si myslim ze vina neni jen na tech, kteri tyto mince razi..
PS. pise se falzum a ne falzo (pardon, ale me to horzne bije do oci🙂 )

František Josef I.

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:00

Páno už falzifikáty prodávat nebudu, ale kdybych tam napsal že se jedná o falzifikát tak aby si někteří začánající nebo děti třeba nemysleli že se jedná o ZLATO 😋 😃

František Josef I.

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:02

myslím, že nejlepší bude psát kopii aby to každý pochopil :-) 😋

František Josef I.

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:05

Máš pravdu, ani se Vám nedivím já jen prodal své mince co jsem nechtěl končím diskuzi

František Josef I.

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:07

a určitě jsem je nechtěl prodat jako originály, takže nevím proč po mě všichni dete, a zato že se najdou lidi kteří si je můžou koupit v krámě za 500 a radši dají přednost mě na aukru tak za to já nemůžu, u mě alespoň minci vidí a ví co kupují, tím myslím stav a kvalitu mince kterou stejně jen tak lehce neseženete.

Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:10

Akras2 napsal/a:

Víš proč jsem to napsal? Dávám na radu Pana Slavaty člen ČNS....

To je jen subjektivní názor jednoho člověka...🙂 Podle mě tyto novoděly nemají sběratelskou hodnotu ani toho kovu. To je to samé, jako kdyby mi chyběl ve sbírce Groš, tak bych si zajel do Prahy a nechal si vyrazit ten hliníkový za 50 korun, nebo kolik to stojí....🙂 Vyjde to na stejno ? Asi ne...

robert.kurucz@email.cz

rihav

Uživatel

Zaregistrován:
11. 5. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:14

a určitě jsem je nechtěl prodat jako originály, takže nevím proč po mě všichni dete, a zato že se najdou lidi kteří si je můžou koupit v krámě za 500 a radši dají přednost mě na aukru tak za to já nemůžu, u mě alespoň minci vidí a ví co kupují, tím myslím stav a kvalitu mince kterou stejně jen tak lehce neseženete.

Jasne, to je v pohode, jenze jde o to jak se k tomu pak stavis. Vic lidi se shodlo na tom, ze popisky u Tvych aukci mohou byt zavadejici. Je mi jasny, ze pokud da minci od koruny a nekdo ji vydrazi za 2000 a neco, tak to neni Tva vina a nakonec to tu nikdo netvrdi..

JENZE napsat ze je tu nova era a ze si myslis, ze cena falz nepujde pod 1000kc (ta cast Tvych popisku s "myslim si ze cena bude..." se tu myslim taky nekde probirala) je ponekud "nesberatelske" a spis by mi to pasovalo na presne ten typ "obchodniku" s mincemi, ktere nemam prilis v lasce.

Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

Vytvořeno:
6. 8. 2007, 13:14

Nikdo po Tobě nejde...🙂 Jen jsi rozpoutal diskusi, tak zde máš odezvu...🙂 Tady jsou prostě všichni zastánci sběratelského práva a férovosti 😃 Nekdo je sběratel, někdo je obchodník... každého věc...

robert.kurucz@email.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.