Moderátoři: smith
na sbírkách tam vypisují že kat. cena je 20 000 a stejně to prodají za 2000kč tak fakt nevím po kom dete vy ................................................................
Jsem přece v sekci aukce ne??????
tak to se nemůžu už ani pochlubit jaký jsem prodejce??????????????????????????????????????????????????
Já jsem sběratel a vášnivý a vy si říkejte co chcete i o tý Vaší posraný etice....................................................................
Každý si to tady přebereme trošku jinak, myslím že jsou dva tábory mě se zastalo asi 5 lidí a kdybych hodil link mým odběratelům tak myslím, že by to tady bylo dost hustý.....................................................
Ale bohužel, musím konstatovat, že většina by by se ani nesnížila na naši uroveň taky klábosit o hovadinách............viz tahle diskuze, teda spíš některé části.....................natož to veřejně
Jo a ještě něco ktěm mojím aukcím stěma novoražbama hodně podstatné.................................
měl jsem tam uvedeno od 1Kč to zdůrazňu od 1kč a cenu si určete
samyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a asi 3krát v popisu že se jedná o novoražbu (kopii,falzifikát či jak to nazvat)
úsudek ať si každý udělá sám
Nic jdu spát, tak doufám že tu zítra zas neuvidím nějaké debilní kecy.
S pozdravem RUNNER😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈
a narážky na mou osobu 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿
TO ALL: V PŘEKLADU PRO VŠECHNYYY:::::
JESTLI BUDE CHTÍT V BUDOUCNU NĚJAKÉ OPRAVDU KRÁSNÉ A KVALITNÍ MINCE
TAK NAKUPUJTE U MĚ, KVALITNÍ ZBOŽÍ, RYCHLÉ DODÁNÍ, SERIÓZNÍ A RYCHLÉ A VSTŘÍCNÉ JEDNÁNÍ😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
JSEM OBCHODNÍK PŘIZNÁVÁM, MÁM NATO TAKÉ CERIFIKÁT, PAPÍR, DOKLAD A HLAVNĚ I ŽIVNOSTENSKÝ LIST 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
A TAKÉ MĚ TO MOC A MOC BAVÍ
ALE TAKÉ MĚ BAVÍ MINCE SBÍRAT
TAKŽE AŤ SI KAŽDÝ UDĚLÁ POSUDEK SÁM
AKRAS2
Ing. AKRAS2
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.