Vzhľadom na stav si myslím, že je to cena kovu. Šup s tým na aukro nech sa tam o to numizmatici pobijú.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Já jsem poprosil Turtle, aby to smazal. Propagace aukce by bylo pokud bych na ni dal odkaz což jsem neudělal. No a Fidzi máš naprostou pravdu teď už vím, že se to tam prodá a myslím, že už teď je cena výše, než cena kovu.Mince jsou jen zašlé a nečištěné , no a ještě ty mé špatné fotky to dodělaly. Tam jsou fotky kvalitní. Dobrá tedy Turtle smaž to vlákno, druhá prosba. Děkuji ti.
Vidíš to. Kvalitná fotka predáva. Preto v renomovaných aukčných domoch nájdeš krásne a veľké fotky. Lebo chcú svoje/klientské mince výhodne predať. No a v niektorých aukciách nájdeš len určenie podľa katalógu Novotný. Ale páči sa mi, že si priznáš chybu. To je v dnešnej dobe malý zázrak.😉
Na sberatel.com má tieto bežné mince v zbierkovej kvalite každý kto sa tomuto obdobiu venuje. Preto záujem bude minimálny. Naopak na aukre nájdeš segment hladných nováčikov, ktorí by si tieto mince radi kúpili a kvalitu ešte nedokážu dostatočne kriticky posúdiť.
Myslím si, že toto vlákno nijak nevybočuje z priemeru a pravidiel, preto ho nie je nutné mazať. Turtle je len stará škola - prísny pán učiteľ s rákoskou ako vystrihnutý z filmu Fifty Shades Of Grey🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Jasně já to vím, že Želvička (Turtle ) je přísňák, ale my dva jsme v pohodě si myslím a já ho respektuji a uznávám, takže vím že mne zprdne na dvě doby, protože kázeň musí být a to je to hlavní soudruzi😃 Víš co já prostě nemůžu nějak zvítězit s tím mým foťákem, prostě je to šunt. No ale zkusil jsem to mobilem a fotky, jako křišťál ... trošku jsem maturoval (jsem starší ročník) s tím, jak ty fotky tam z mobilu dostat, ale zvítězil jsem a sám bez pomoci syna. Z tohoto důvodu jsem sám sebe povýšil na vrchního vraníka, jako v té pohádce. Jsem na sebe hrdý😃 Dobrý kluci omlouvám se za pozdvižení, které jsem způsobil. Jinak mám tam asi 13 kusu dvou a pětimarek no a asi 20 - 30 kusů pamětních Československo, ale ceny si dohledám na netu. Mějte se chlapáci a dík za trpělivost se starým kokosem 😋
Fidzi napsal/a:
, Turtle je len stará škola - prísny pán učiteľ s rákoskou ako vystrihnutý z filmu Fifty Shades Of Grey🙂
Stará škola jsem, to je pravda.
Film jsem neviděl ale je fakt že rákosku považuji za vynikající výchovný prostředek 😃 😉
Jasně že vlákno není třeba mazat, také jsem to nikterak neměl v úmyslu 😉
jj vypadaj jak ze zlata 😉
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.