Hmm, když bychom vzali cca 3 lidé dohromady to balení 1000 kapsicek, stála by jedna cca 3Kč
nebo zvažuji zda to nekoupit na Numismatě 3./4. března 2012 osobně na jejich stánku(tolik to na druhou stranu asi zase nespěchá).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
asi to myslíte jako vtip že?
nevím jestli 2-3 potencionální kupci kteří si koupí řádově max 1000-2000ks kapsiček by mě donutilo zřizovat obchodní zastoupení, ale nemohu mluvit za Kuceru..
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Vypada to dobre, skoda tech rozmeru (mam mince v dvojkapsickach vnejsich rozmeru cca 57x58 mm od Antium Aurum (BTW podle tvrdosti mene mekcene a tedy kvalitnejsi nez ty drazsi od Aurey) - aby drzely v okenkach plata. Bohuzel ten system je na prenos prostorove narocnejsi (do kufriku se mi vejde jen 11 plat o 15 mincich). Takze nejaky dobre prenosny box s vetsimi prihradkami by nebyl spatny napad.
Jěště jsem přemýšlel o té dřevěné krabičce na rámečky(která fakt vypadá nádherně), ale třeba do třezoru zabere mnoho místa a vejde se tam jen 50 mincí! Používám již asi 10 let alba pro 60 rámečků, velikost alba je cca 130x180mm a plné je tlusté cca 30-35mm.
Takže do objemu co zabírá krabička 140x145x75mm dostanu minimálně dvě albíčka se 120 mincemi, jsou přehledné a dobře se s nimi pracuje i přenášejí. 🙂
To jen taková moje úvaha, ale do těch kapsiček co psal Kučera asi půjdu.
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.