Zaregistrován
6. 11. 2008
Odstranit bez poškození to lze jednoduše, koupíš si jinou minci v bezvadném stavu, u FJI je jich dostatek...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
10. 8. 2011
To má blahodárný účinek na míněnou minci? Vy jste asi vcelku snadno překročil 12.000, co. 😆
Zaregistrován
10. 8. 2011
Mám pouze informaci, že může pomoci snad mince ponořená ve vodě společně se lžičkou, ale hledám, jestli se s tímto problémem již někdo nesetkal a neřešil ho.
Zaregistrován
17. 3. 2012
to by mě také zajímalo, ne blbé komentáře od dráčka.
btw hezká fotka, jak fotíš?
Zaregistrován
17. 10. 2012
ja som namocil do octu tycinku na cistenie uší a spina zmizla jemnym pretieraním
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
7. 10. 2006
Mě se tam ten flíček líbí, evokuje ránu z pistole při sebevraždě😃😃
Zaregistrován
20. 12. 2012
Taky mně zajímá jak to bylo foceno.Díky za nápovědu.
Zaregistrován
15. 6. 2008
Zdravím všechny. Chci se zeptat na zkušenosti s levnými mincovními platy. V nabídce je má třeba Numismatika Baron. Chystám se po letech opustit alba - i v kvalitních listech po letech začnou mince pracovat a na omak jsou lepkavé. Pro zajímavost - některé mince jsou v albech nepřetržitě 40 let. No, na druhou stranu za dalších 40 let mě to už mrzet nebude. Díky moc za případné názory.
Zaregistrován
7. 2. 2011
Turtle... někde dobře napsal, že mince máme jen půjčené, i když jsou naše. je potřeba je uchovat pro příští generace.
Jestli myslíš ty semišová plata, tak je používám, ale ukládám tam mince pouze v kapslích. Uložení na ostro nedoporučuji. jednou jsem tam dal proof medaili v origo kapsli, ale prasklé a během pár týdnů medaile chytila hnědavou patinu skrze prasklinu. Jinak na sběrateli byly po 70.
Zaregistrován
17. 3. 2012
cože? vy co nakoupíte tak hned neroztavíte do kbelíku??
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.