Zaregistrován
27. 12. 2010
Spíše se prodávají etuje, od jednoplatových až po tří-čtyřplatové. Ano, má to větší objem, ale vypadá to lépe než album.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
22. 10. 2010
Za seba mozem odporucit mincove zasuvky rady MB (ale oblubene su aj ine rady) od Leuchtturm, su to vlastne plata, ktore sa daju ukladat na seba a tak uskladnit aj v kufrikoch, viacero na sebe. Len treba pozriet dobry rozmer, lebo 1 uncovky sa lisia a aj ich bubliny.
Zaregistrován
26. 2. 2014
Zdravím, koupil jsem "torzo" 3 krejcárku a chtěl bych ho alespoň trochu dočistit. Má to cenu? Popřípadě jakou technikou? Díky za rady😉
Obrázky:
Koupím 3 krejcary habsburské monarchie, z českých mincoven. Nabídněte své přebytky :) tetezelda@seznam.cz
Zaregistrován
6. 11. 2008
tak tahle Vratislav je trochu méně častá, takže cenu nepospíchat při čištění by to mělo...
Možná pro začátek zkusit slabší koncentraci chalatonu nebo hodně slabý roztok potravinářské kys. citronové a hlavně NEPOSPÍCHAT !
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
21. 11. 2011
Ja bych rekl, ze cisteny uz byl a to cerne budou oxidy siry a ty asi jen tak normalnim cistenim dolu nepujdou a ani bych je asi dolu nedaval. Nechal bych jej tak jak je. Ale je to muj neodborny odhad🙂
Zaregistrován
26. 2. 2014
Čištěnej asi je, ale chtěl bych zkusit alespoň aby byl čitelnej letopočet. Na fotce je docela dobře vidět, ale v realu neni vidět vubec. Uvidíme a díky za rady:)
Koupím 3 krejcary habsburské monarchie, z českých mincoven. Nabídněte své přebytky :) tetezelda@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Vratislav méně častá? Mám jich doma asi 40 a to Ferdinandy nijak extra nesbírám. V top stavech samo. Ale jdou dráž než Vídně..
Zaregistrován
26. 2. 2014
40 grošů 1627 s letopočtem pod portrétem? A k čemu jich máš tolik, když je vlastně nesbíráš? Kdybys chtěl jeden pustit, rád odkoupím, abych se nemusel trápit s tímto;)
Zaregistrován
4. 7. 2010
retroman omluva, koukal jsem jen letmo, nevšiml jsem si letopočtu pod portrétem, moje chyba.
Zaregistrován
26. 2. 2014
V pohodě:)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.