Zaregistrován
22. 10. 2010
Teraz rozmyslam, naco som vam vlastne ten roztok poradil, ked sam by som do neho okrem investicneho striebra nic nedal...mozno na skusku nejaky bezny rocnik v horsom stave a skusat, ale na cistenie striebra ma napr Oliver lepsiu stranku🙂
Zaregistrován
22. 7. 2011
Když jsem jel nedávno s kamarádem na aukci, zabrousili jsme také na problém ukládání mincí. Jeho zkušenosti byli docela zajímavé, protože má lepší výsledky s plastovými listy z dob dávno minulých, které nemají nejlepší pověst, než například s novými dvoukapsičkami, které známe z aukcí Aurey.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
7. 2. 2011
To já mám zkušenosti přesně opačné. Zatím zkouším plastové kapsy od ANTIUM AURUM.
Na zkoušku jsem zakoupil nové list viz popis aukce:
8 KS NÁHRADNÍCH LISTŮ NA MINCE LINDNER-KARAT , KAŽDÝ LIST MÁ 6 OKÝNEK NA MINCE , ROZMĚR OKÝNKA PRO MINCI JE 7,5x6,5cm , ROZMĚR LISTU JE 21x19 cm, jedná se o pevnou folii bez chlóru.
Jinak bubliny. Kapsy a listy kvůli přehlednosti (omezený prostor) v trezoru v bance.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Zaregistrován
21. 12. 2012
Zdravím,
mám prosbu a to, že bych chtěl vědět Váš názor nebo zkušenosti na toto album. Jedná se o album výrobce MidiManufaktura. Jde mi hlavně o to jestli se mincím v tomto albu nic nestane. Děkuji za odpověď.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 12. 2009
Martas s temito listy nemam moc dobrou zkusenost, po nejakem case se v nich mince lepi na listy a jdou spatne vyndavat, ale jiste je to lepsi nez stare albumove listy. Krom tohoto jsem nezaznamenal nejake poskozeni mince.
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
9. 3. 2010
cibino napsal/a:
ahojte, mám nejaké striebro v RL, konkrétne sa jedná o r - u korunovú menu, včera som ich uložil do uzatváracích papierových obaloch od Leuchturm, a dnes som na nich spozoroval mierne černanie, ....
Tu chýba podľa mňa jedna nie málo podstatná informácia, či sa jedná o samolepiace, alebo "zošívacie" obaly.
Zaregistrován
30. 5. 2009
martas01: Co se alba týká tak podle toho co je napsané na stránkách výrobce lze těžko říci jak to bude reagovat s mincemi. U albových listů uvádí pouze otřepanou frázi, že list je vyroben z průhledné folie která je chemicky inertní, tedy nereguje s ničím dalším. Toto ovšem neplatí vždy. Například u plastových nádob na jídlo (které samozřejmě musí být chemicky nezávadné) se zjistilo, že v malém množství přechází do jídla v nich uložené látky zvané ftaláty. Doporučoval bych se tedy obrátit na výrobce a zeptal se ho zdali jsou listy bez chlorovaných změkčovadel.
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
21. 12. 2012
výrobce samozřejmě bude vychvalovat, proto jsem psal na toto fórum, abych získal nějaké Vaše zkušenosti...
EDIT:
kdybych chtěl reklamu od výrobce tak nepíšu zde...
Zaregistrován
21. 12. 2012
ale asi vidím, že je to tu docela mrtvé a nikdo neumí POŘÁDNĚ poradit...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.