Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Pro packa - vůbec nechápu, o jakém vožení mluvíte, jen jsem se snažil vysvětlit, jak to s cenami u Schütz
keramiky je, nic víc, nic míň. Je to reakce na Maria a jeho stanovení ceny talíře Schütz.
Cen keramiky lze dohledat u přítele googla nesčetně. Já jen, že není talíř jako talíř, a to platí
u všech výrobců.
Pro lachtana - nevím, proč mně podstrkujete, že jsem dostal nabídku 2.500, když vůbec nejsem
prodávající... Tedy o tom, kdo ze sebe dělá Hurvínka by se dalo polemizovat.
Anýzku promiň já se blbě podíval, myslel jsem že jsi Mario , tak jsem tak reagoval. Já chápu jak jsi to myslel. Mám dneska nějak kouslý softvér v palici😃
To, co píšeš, se snad týká bez rozdílů všech sběratelských předmětů a ne jen talířů Schütz!!! A pokud to bylo na Maria, tak proč to Anýzek adresoval jmenovitě mně?
Mohl bys vědět, že rád poradím, ale ceny neurčuji. Tady jsem udělal výjimku - a to v zájmu Anýzka - a ještě mne utřel.
Anýzek předeslal toto: packo ve vší úctě - chce to mít hlubší znalosti o problematice. .. a pak vysvětloval, jak to je. To snad nebereš, jako utření, to určitě tak nemyslel a já to tak pochopil, jako normální konverzaci. No a já se připletl aniž bych si to pořádně přečetl a myslel, že to píše Mário a setřel omylem Amýzka. Proto jsem se mu omlouval za kouslý softvér v palici 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.