Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

anyzek

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2019

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 17:32

Pro packa - vůbec nechápu, o jakém vožení mluvíte, jen jsem se snažil vysvětlit, jak to s cenami u Schütz

keramiky je, nic víc, nic míň. Je to reakce na Maria a jeho stanovení ceny talíře Schütz.
              Cen keramiky lze dohledat u přítele googla nesčetně. Já jen, že není talíř jako talíř, a to platí
              u všech výrobců.

Pro lachtana - nevím, proč mně podstrkujete, že jsem dostal nabídku 2.500, když vůbec nejsem

prodávající... Tedy o tom, kdo ze sebe dělá Hurvínka by se dalo polemizovat.
anyzek

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2019

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 17:33

lachtane sorry, byl jsi rychlejší ....kuva fakt máš den

packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 17:33

Já už fakt nevím hů is hů 🙄

Co vím, že jsem se "správci muzea" snažil pomoci doložit, že to ve světě zas takové bomby nejsou, a nakonec jsem dostal sprdunk. 😃 Právě, že od Maria2 by to mělo alespoň logiku...

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 17:36

Pro packa - vůbec nechápu, o jakém vožení mluvíte, jen jsem se snažil vysvětlit, jak to s cenami u Schütz keramiky je, nic víc, nic míň. Je to reakce na Maria a jeho stanovení ceny talíře Schütz. Cen keramiky lze dohledat u přítele googla nesčetně. Já jen, že není talíř jako talíř, a to platí u všech výrobců. Pro lachtana - nevím, proč mně podstrkujete, že jsem dostal nabídku 2.500, když vůbec nejsem ...

Anýzku promiň já se blbě podíval, myslel jsem že jsi Mario , tak jsem tak reagoval. Já chápu jak jsi to myslel. Mám dneska nějak kouslý softvér v palici😃

packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 17:38

lachtan napsal/a:

Anýzku promiň já se blbě podíval, myslel jsem že jsi Mario , tak jsem tak reagoval. Já chápu jak jsi to myslel. Mám dneska nějak kouslý softvér 😃

Nevím, za co se omlouváš? A pokud to ty chápeš, můžeš mi to vysvětlit?

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 17:51

No Anýzek psal v kostce, že cena se odvíjí od typu a kde se vyráběl.. no a dával odkazy. Ty jsi dal zase ty tvoje odkazy. No a Anýzek ti chtěl asi říct, že to co Mário nabízí je jiný typ a jiná cena. Anýzku pochopil jsem to správně zhruba ?

packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 18:03

No Anýzek psal v kostce, že cena se odvíjí od typu a kde se vyráběl.. no a dával odkazy. Ty jsi dal zase ty tvoje odkazy. No a Anýzek ti chtěl asi říct, že to co Mário nabízí je jiný typ a jiná cena. Anýzku pochopil jsem to správně zhruba ?

To, co píšeš, se snad týká bez rozdílů všech sběratelských předmětů a ne jen talířů Schütz!!! A pokud to bylo na Maria, tak proč to Anýzek adresoval jmenovitě mně?
Mohl bys vědět, že rád poradím, ale ceny neurčuji. Tady jsem udělal výjimku - a to v zájmu Anýzka - a ještě mne utřel.

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 18:12

Anýzek předeslal toto: packo ve vší úctě - chce to mít hlubší znalosti o problematice. .. a pak vysvětloval, jak to je. To snad nebereš, jako utření, to určitě tak nemyslel a já to tak pochopil, jako normální konverzaci. No a já se připletl aniž bych si to pořádně přečetl a myslel, že to píše Mário a setřel omylem Amýzka. Proto jsem se mu omlouval za kouslý softvér v palici 😃

anyzek

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2019

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 18:20

kluci nic, vše v dobrém - lachtane někdy stačí tvrdý reset a pro packa, jsem daleko od toho, abych
chtěl někoho sprdávat .... pro oba pohoda džez

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
27. 2. 2019, 18:36

kluci nic, vše v dobrém - lachtane někdy stačí tvrdý reset a pro packa, jsem daleko od toho, abych chtěl někoho sprdávat .... pro oba pohoda džez

Jsem se resetoval dvěma bylinkovými pivy a už jsem v poho, heč 😁 Jo a neříkám, že končím, tak bacha 😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.