Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Prodejce na blešáku za ni chtěl 2000 Kč což je asi tak maximum. Možná by se dala do 3000 Kč.
Ale je to asi první věc v této barvě, u které jsem uvažoval o koupi. Škoda, že pán byl ukřivděný a životem zklamaný, takže se s ním nedalo mluvit🙂 Ta barva bude ale pro prodej trochu na obtíž. Tvarově a zpracováním je to kvalitní věc.
Souhlas já bych ani neuvažoval o koupi a přešel bych to jen očima bez povšimnutí a zasvícení zájmových kontrolek sběratele starých věcí. Želvičko dotaz už vám v Austrálii napadl sníh ? Já jenom ,aby vám žraloci bílí neumrzli... Ahoj starý brachu 😃
Vzhledem k tomu, že je to z 30. let 20. století a je to čisté art deco vyrobené v jedné z nejlepších světových porcelánek své doby, tak to samozřejmě starožitnost je a mimořádně kvalitní.
Co se týče ceny, s přihlédnutím k tomu, že jeden šálek je rozbitý, také bych nedal více než 2 000 Kč, ale za pár let bude taková nepoškozená a kompletní souprava stát více než desítku. Myslím, že teď je poslední příležitost nakupovat kvalitní český stolní porcelán za velmi přátelské ceny.
Adalbert
Nevím, já jsem teď v jižních Čechách a tady sníh není 😉
![Profilový obrázek](https://sberatel.com/uploads/profile-images/2024/10/aea34c14232d5015b43717700ddaacd5.jpg)
Na Donovaloch , Táľoch máš snehu "po koňa" stačí prísť.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
to ja sem taky a tady lehkej poprasek mame🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.