Moderátoři: sberatel_ja, smith

vlastimil

Uživatel

Zaregistrován
20. 7. 2011

#1 - 18. 11. 2011, 16:50

Z pozůstalosti mám sbírku krabiček od zápalek, do kterých nakreslil můj strýc obrázky, každý jiný. Nevím, zda jsou tím krabičky znehodnoceny, nebo "nějakou" hodnotu mají jen nálepky. Krabičky s budovatelskými nápisy a náměty obrázků jsou
opravdu kuriózní ......... moje teta (sestra autora) tuto sbírku nazvala "Otíkovy hříchy". Jsou tam i obrázky, které zde nechci prezentovat.
Prosím o radu.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#2 - 19. 11. 2011, 03:08
Z pozůstalosti mám sbírku krabiček od zápalek, do kterých nakreslil můj strýc obrázky, každý jiný. Nevím, zda jsou tím krabičky znehodnoceny, nebo "nějakou" hodnotu mají jen nálepky. Krabičky s budovatelskými nápisy a náměty obrázků jsou opravdu kuriózní ......... moje teta (sestra autora) tuto sbírku nazvala "Otíkovy hříchy". Jsou tam i obrázky, které zde nechci prezentovat. Prosím o radu. Obrázky: ...

:mrgreen:
Škoda, to budou jistě ty nejlepší.😉
Je to roztomilá kuriosita a podle mně to cenu sbírky zvyšuje ale já nejsem filumenista, jen starý sprosťák
🙄

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#3 - 19. 11. 2011, 11:49

Řekl bych, že filumenista to neocení(a jde o běžné krabičky), ale sběratel kuriosit či erotické tématiky možná docela ano...😉

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

vlastimil

Uživatel

Zaregistrován
20. 7. 2011

#4 - 22. 11. 2011, 13:25

Děkuji za odpovědi, docela mě pobavily ........ tak budu hledat zájemce v jiných vodách ....... a možná se také pobavím.
VW

meverick01

Uživatel

Zaregistrován
2. 11. 2013

#5 - 2. 11. 2013, 06:59

dobrý den, mněl bych velk zájem. napište vladimiro@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.