Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Co tím chci říct, je snad jasné. To že fórum "roste", tj. že je tu čím dál víc uživatelů (z nichž 95% sem po ocenění už nezavítá a když, tak leda pro ocenění dalších věcí) nebo příspěvků, ještě neznamená, že roste počet lidí, kteří jsou schopni a ochotni tomuto fóru i něco "dát" (a teď nemyslím finance🙂 ) nebo počet kvalitních příspěvků.
Ad změny v kódu, vzhledem k tomu, že tento typ fóra je používaný na hodně serverech, moc nevěřím tomu, že by byly až tak složité, ale můžu se mýlit. Kdybych nebyl v práci tak vytížený, tak bych se na to mrknul (už jsem pracoval i jako programátor takže o některých věcech určitou představu mám), ale bohužel teď nemůžu slibovat něco na co bych neměl čas. Ale pokud se v tomto v budoucnu něco změní a budete ochotný mi dát přístup, tak dám vědět🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
jano7B9 napsal/a:
smith , prosim neprehanaj. ked som odosielal odpoved , tema nebola vobec zamknuta😉
to téma jsem já zamknul, ale Ty do něj můžeš jako moderátor přispívat bez omezení😉
Zaregistrován
27. 12. 2010
Bych věděla - češi jsou škrti a chtěj mít všechno zadarmo. Wjeme, jsi ochoten poslat každý rok 1000 Kč nebo 2000 Kč nebo spadáš do té první kategorie?
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zdenek Jindra napsal/a:
Pokud chcete nějaký změny či přispět k zlepšení fóra. Najděte mezi sebou programátora, který bude dokolečka překopávat již tak složitý kód aniž by se narušila jeho funkčnost. Po pravdě to je hlavní důvod proč změny dost často zavrhnu. Složitost kódu je již takto velká. Pak není problém zkoušet vše, ale některé funkce co navrhujte si nedokážete ani představit do jaké složitosti vedou.
Najděte mezi sebou programátora - nadšence, který bude mít čas a máme vyhráno.
Hmm, to je zlé. Myslela jsem, že je forum postavené na jednom z používaných enginů.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zdenek Jindra napsal/a:
Jaké si to tu dělámé takové to tu bude. Místo stížností samotných moderátorů na práci jiných moderátorů se můžete zapojit do moderování samotné diskuze a čistit.
O toto jsem se tu nedávno snažil v numismatické sekci a narazil jsem jak u Tebe, tak u dalšího moderátora, se kterým jsem se kvůli tomu na fóru veřejně pohádal. Od té doby na to prdím, protože pokud není politická vůle a morální podpora, nemá smysl tu něco dělat ... Být na tomto fóru moderátorem je za trest ...
Tímto žádám o zproštění moderátorství, protože za dobré moderátorské úmysly je tu člověk považován div ne za buřiče. Díky.
Zaregistrován
23. 10. 2006
napsal/a:
Tímto žádám o zproštění moderátorství, protože za dobré moderátorské úmysly je tu člověk považován div ne za buřiče. Díky.
Po siedmich rokoch nastáva manželská kríza a chce to odluku😆 , to Kacuro buď chlap a prekonaj ju.
Ber veci občas aj z nadhľadom.😈
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 12. 2009
Kacuro, jak pise Grofik, ber to trochu s nadhledem. Podle me delas svou praci moderatora temer nejlepe z moderatoru. S tim, ze urcite kroky budou nekomu vadit se musi pocitat. Kdyz se kaci stromy, padaji trisky🙂.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
23. 12. 2009
Jinak tato diskuze je zase urcita krize jak pise Grofik. Rekl bych pomerne dost zbytecne vyvolana Wjemem a spol. To, ze je zde nyni nadmira dotazu na starozitne veci apod. je spise chvilkova zalezitost a rekl bych, ze casem pomine. Stejne tak jako to tu pred nejakou dobou byly same PG kam se clovek podival. A nyni se o nich prakticky nediskutuje (nic ve zlem).
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
7. 10. 2006
Grofik: to není žádná krize, zkrátka nerad dělám zbytečné věci, za dobré úmysly tu člověk sklidí jen tvrdou kritiku, tak proč se na to nevykašlat? Nemám zapotřebí se s někým hádat. Na fórum budu jistě chodit i nadále, ale moderátora tu dělat nechci ...
Zaregistrován
7. 10. 2006
Po té hádce se spolumoderátorem už nic nemoderuji a ani nic moderovat nechci, jak jsem psal, pokud tu někdo bude dobrým úmyslům házet klacky pod nohy, tak moderovat nechci a nebudu, to je mé konečné rozhodnutí. Raději budu jako kolega Dráček řadovým uživatelem ...
Ale díky, Tys byl jediný, kdo mě v tom sporu podpořil.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.