Kolegovia, už má niekto odpoved od p. Kohouta? Ja som posielal mail o 0:14, ale nie cez prihlásenie ale na jeho mail, z ktorého on zasielal. Nemal by s tým byť problém, nie?
Den dva vydrž, on ti pošle odpověď. Já to také posílám bez přihlášení a vždy mi přišla odpověď od p.Kohouta, je spolehlivý, jako "švýcary" hodinky!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Numismat, jestli se nepletu, my jsme se minule dohadovali o ten strojový přetisk a 1000K/1902 kolek, že? Mám takové neblahé tušení, že si zase polezeme do zelí... No, uvidíme... Škoda, teď jsem si fakt myslel, že jsem byl první. Objednáno 7:26. 😉 A jako posledně jsem si v noci u "kojení" synátora říkal, že numis asi aktualizoval - ale nechtělo se mi šahat po mobilu.😉
Numismat, jestli se nepletu, my jsme se minule dohadovali o ten strojový přetisk a 1000K/1902 kolek, že? Mám takové neblahé tušení, že si zase polezeme do zelí... No, uvidíme... Škoda, teď jsem si fakt myslel, že jsem byl první. Objednáno 7:26. 😉 A jako posledně jsem si v noci u "kojení" synátora říkal, že numis asi aktualizoval - ale nechtělo se mi šahat po mobilu.😉
Tak ne, teď jsem si to dohledal (strany 380-382, aukce) a byl to Fidzi. 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.