Už som dorazil aj ja. A ten incident si pamätám. Ale nieje to nič nového. Ja som si v Ba prezeral kamošov album, že čo kúpil a on môj a prišiel k nám chlapík, a pýtal číslo vystavovateľa. Sme mu povedali, že prezeráme len svoje nové prírastky a on na nás začal hučať, že ak chceme predávať, máme si objednať a hlavne zaplatiť stolík a tam robiť kšefty. Tak sme ho poslali do hajz... a išli sme preč.
A tiež som išiel hlavne kvôli tu debatujúcim. Aby som ich spoznal a mal chvíľu volna v práci. Úroveň rok po roku klesá, a nie stúpa, ako sa píše, podľa mňa a dosť ľudí naokolo idúcich vrčalo na podmienky atď.
Já tam zajel dneska až na půl čtvrtou (dřív to nešlo), viděli jsme se s Dráčkem a jhkr, někteří z vás prý byli ráno, tak jsme se minuli. Když jsem prolistoval namátkou některá alba, přišlo mi, že jsem asi v jiné dimenzi či jiném vesmíru, protože ceny byly skutečně mimo realitu - tedy - zejména u českých prodejců. Osobně jsem se zacílil (poté co jsem viděl ty ceny za ČS) jen na Reichsmarky a pořídil pár kousků za dobré ceny od Poláků, Italů a nějakejch Španělů (?); Češi to měli drahý (levno se dala sehnat akorát moderna) :/
Bohužel, je to obrázek dnešní doby, kdy jsou na prvním místě peníze a ne základy slušného chování. Byl jsem na sběrateli poprvé a musím říct, že mě dost nepříjemně překvapil, hlavně to prostředí, bez vzduchotechniky a to je mezinárodní veletrh, ale dělaný na amatérské úrovni! Co nejméně investovat, ale zisky co největší!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Jak píše tenzor, přístup pořadatelů byl skutečně hodně zvláštní. To jsem ve svém vyjádření hodně opatrný, na rozdíl od pánů pořadatelů, kteří nám bez okolků řekli ať se sbalíme a vypadneme a pokud se nám to nelíbí tak si máme jít stěžovat třeba na lampárnu.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
INVEX byl rok od roku horsi, uz nevím kdy jsem tam byl poprvé, ale to stálo opravdu za to, další rok, už nuda nuda, jen se tam domlouvali kšefty firem, žádná propagace pro lidi...
Sberatele jsem dnes také úšpěšně prošel a po hodině jsem vypadnul, nedalo se tam dýchat, lidí jak mravenců v mraveništi.. no hrůza děs.
Bylo ale fajn potkat po delší době několik námých tváří :-) ale s těma se napříště raději sejdu na Václaváku u koně nebo někde v soukromí.
Byl jsem poprvé a nejpíše i naposledy.🙄
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
:-))) jojo ale na ženských se prý vydělat nedá, jak říkala paní co prodávala lístky nějakému Helmutoj, damen gratis :-D
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.