Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
16. 2. 2008
Vážený pane monarchpost,
takového nafoukaného snoba jsme tu už dlouho potřebovali 😉
Zaregistrován
29. 12. 2019
Vážený pane turtleoverhead, již jsem byl dvěma sběrateli a to velmi rychle upozorněn, že ztrácím čas a energii na tomto fóru. Já si to ale nemyslím. Jsou tu převážně sběratelé, kteří mají zájem o filatelii. Jsem přesvědčen že je zde jen několik neurvalců, kteří neřeší podstatu věci, ale jen invektivy z jakýkoli důvodů. Pravda je ta, že tenhle můj příspěvek je první a chci pokračovat specializací Rakouska I. emise, dále se věnovat hlubší specializaci ČSR I. Věřte, jsem zapálený sběratel a mám velmi rád známku za 5 korun nebo za podstatně vyšší cenu. Ale vše ještě důkladně zvážím, jestli mám pokračovat v dalších příspěvcích.
Zaregistrován
4. 7. 2016
Počkám na fotku toho Merkura a pak dám do vlákna o opálech hexagonální harlekýn. A k tomu: Zdravím kolegy sběratele, vyskytuje se v Čechách, Moravě nebo Slovači podobně kvalitní kus?
Zaregistrován
10. 3. 2009
Vážený pane turtleoverhead, zásah do čierneho!😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
10. 3. 2009
Vážený pane monarchpost, zásah do čierneho!😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
29. 12. 2019
Vytrhovat věty z kontextu, neřešit filatelii a postrádání slušnosti, zásah do čierneho!
Zaregistrován
6. 2. 2009
Viete čo "pán" monarchpost zabudnite na to. Neviem čo bolo na mojej žiadosti neslušné.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
10. 2. 2006
Jsem zde snad nejdéle působící moderátor (od 10.2.2006), za tu dobu jsem na fóru zažil všechno možné, ale pokud nováček(monarchpost) zahájí diskuse káráním ostatních kvůli naprostým drobnostem, tak to rozhodně není šťastným vstupem do diskusí.
Zaregistrován
22. 10. 2010
zajimave,
jen jsem chtem poznamenat, ze kazdy jsme jiny, a mozna pan neni zvykly na diskuze. Ac se to tu obcas jiskri a nekdy az dost, je to vetsinou zajimave a vetsinou prinosne.
pan tu nikoho nezna, kdyby znal, tak by Smithovi jiste vyhovel. kdyby si precetli par radku, tak by vedel, kdo je je Smith a jini.
Nicmene, jestli je to stastne, nebo ne, to je na vnimani kohokoli.
pan "vyzaduje" osloveni, ale sam oslovuje "Slovac".... sorry pane, stejny, nerku-li horsi prohresek. Neznate nuance tohoto "osloveni", takze jako slon v porcelanu. .... a timto jste "vstoupil" do diskuze. Temou jiste zajimavou, ale nestastne formulovanou. Ale to jen na okraj.
k meritu veci. urcite se najdou majitele. asi jich nebudou zastupy, ale jiste jsou. ale chlubit se nebudou.
To je jak s diskuzemi... pise jen par lidi, ale desitky az stovky si je cte.
staci, kdyz jsem zverejnol pres svatky 4 clanky, a za 5 dni si jich precetlo pres 400 unikatnich useru.
Takze POZOR ( i pro vsechny ostatni ). zde se prizpevky ctou .... a hodne.
Sami si delate PR, coz je dobre, a stale propagujete filatelii jako takovou.
Pan Jindra by mel urcite podrobnejsi statistiky.
Zaregistrován
4. 7. 2016
Ano, příspěvky se čtou. To můžu potvrdit. Desítky nebo stovky shlédnutí (podle tématu). Ale málo lidí píše. Takže jestli někdo nový má zájem vložit fotku, tak by se měl podpořit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.