Zaregistrován
14. 1. 2022
Dobrý den, existuje prosím Vás nejaký katalog razeb nemeckých států, biskupství, atd. s titulaturou cisare Rudolfa II., predem dekuji za odpoved
Zaregistrován
16. 2. 2021
Vyměním tento tolar Rudolfa II. z Kremnice za českou tolarovou ražbu též Rudolfa II. ve sbírkové kvalitě. Doplatek je možný oboustranně.
Kontakt: radekdite1@gmail.com
Obrázky:
Zaregistrován
12. 8. 2021
Dobrý den, prosím o radu, jakou literaturu pořídit, pokud si chci vytvořit sbírku malých grošů Rudolfa II., předem děkuji.
S pozdravem
Zaregistrován
22. 12. 2020
Malé groše od autorů : Vladimír Hanibal a Emil Novák. ČSN pobočka Poděbrady.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
12. 8. 2021
Pánové, mockrát děkuji za rady. Hezký den
Zaregistrován
20. 6. 2011
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda tento malý groš je z budějovické mincovny, nebo jde o nějakou jinou. Bohužel nejsem takový odborník, abych byl schopen to bezpečně určit. Za případné vyjádření děkuji.
Obrázky:
Sbírám produkci budějovické firmy L. & C. Hardtmuth
http://www.cbhardtmuth.cz
Zaregistrován
6. 7. 2009
Kutná Hora - Jiří Dominik
Zaregistrován
28. 6. 2008
... tak jsem ještě před pár dny velmi vážně přemýšlela, že prodám veškerou svou drobotinu. Jsou to tak drobné mince, že se člověk bojí, aby se mu v ruce nezlomily, takže na prohlížení na nic. Navíc čím hůře vidím, tím jsou pro mne lepší větší mince, ne?
No, zatím jsem to neudělala a naopak zase jeden drobáček koupila. Není to sice žádný zázrak, přesto potěšil. Předchozí majitel jej čistil dost nešetrně a poškrábal jej, ale i přesto je docela slušný.
Rudolf- černý peníz
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Veľmi pekný. Takéto "škrabance" by mi na ňom vôbec nevadili. 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.