Zaregistrován
15. 7. 2007
a co hydrostatika? ta prece dost jasne ukaze na jasny rozpor mezi vysledkem povrchove analyzy a puvodni ryzosti. z hmotnosti jako takove - samotne - prece mnoho nezjistim.
lidi budou mince preplacet stale. veri, ze se jedna o vyhodne investice i v pripade totalnich srotu. kdyz jim clovek rika opak, mysli si, ze je chce nekdo osidit ci okrast.
Zaregistrován
9. 9. 2014
Je pravda, že lidi jsou nepoučitelní.
Jak vidím ty ceny a hodnocení 0/0 hodnocení nebo 1/1 tak se směji.
Uvidíme co měření přinesou do budoucna někde se začít musí.
Zajímá mě vážení a měření.
K tomu postupně budu dokončovat mou finální práci o malých groších.
V podstatě čím více informací nashromáždíme tím bude pohled na malý groš
ucelenější.
Zaregistrován
9. 3. 2015
Zdravim. Určeno jako Bílý groš, České Budějovice, Kryštof Schonfeld, se značkou CS. Může mě někdo zkontrolovat zda to mám dobře? Průměr 21-22 mm. A ještě se chci zeptat , zda i mince s tímto vylomením má nějakou cenu. Značka CS by měla být vzácnější. Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Určeno správně, je to typ Halačka (2011) 443.
Zaregistrován
9. 3. 2015
Děkuju za potvrzení. A dá se odhadnout zda má v tomto stavu nějakou cenu? Jen mě to zajímá.
Zaregistrován
1. 8. 2010
podľa mňa má cenu pre zberateľa, koľko to je otázne. Ale možno 1000 Kč? Aukcia by to určila presnejšie.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
10. 3. 2009
Podľa mňa takto vylomená minca s chýbajúcim opisom nemá veľkú zberateľskú hodnotu. Jednu vzácnu variantu identicky vylomenej mince (v inak peknom zberateľskom stave) sa majiteľ pokúša predať za 25€ a nepodarilo sa mu to za dva roky. Preto som skôr pesimistický. Je to skutočne veľký kompromis zaradiť niečo také do zbierky.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
9. 3. 2015
Díky všem. Dám si k ní cenu 300-400 s velkým otazníkem. Ještě kdyby někdo ukázal fotku ať už ze své sbírky, nebo aukční. Byl bych rád, nějak to neumím najít.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Bohužel jsem se s ním musel před časem rozloučit. 😞
Obrázky:
Zaregistrován
9. 3. 2015
Díky. Averz se mi zdá stejný, reverz je jiný.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.