Zaregistrován
29. 10. 2013
=oliver]
jde o neodborny ale rozsireny zpusob cisteni, je to jedno, zda je to nejaky "chelaton" nebo "citronka" ci nejaka zarucena "spenatova" smes a ruzne jine tomu podobne procedury. ta mince neni ze stribra vysoke ryzosti... "
toz asi tak o tom tu byla rec...
Díky za objasnění, o tom samozřejmě něco málo vím, ale nevím co to má společného s touto mincí, protože ta si k citronce, špenátu ani chelatonu ani nečichla.. a přesto tady zdá se čtu, že jí to dost ublížilo 😲 Tedy jestli chápu správně, že se to váže k malému groši s chyboražbou..
Zaregistrován
18. 1. 2010
to torky kdyby byl jakkoliv k mání,tak se mi ozvi na email honnval@seznam.cz díky
Zaregistrován
11. 2. 2016
:roll: to by clovek brecel :-O
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
23. 12. 2010
Pluh nebo krumpáček?🙂
Zaregistrován
11. 2. 2016
Tezko rict, ja ji nenasel.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 12. 2017
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo na prodej nějakou minci Rudolfa II.
děkuji
Zaregistrován
18. 1. 2010
Co hledate?Kdyztak muj email je honnval@seznam.cz
Zaregistrován
8. 12. 2011
Novy prirastok....
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2011
Povedlo se mi koupit na ebay tento malý groš, 1583 Praha, Gebhart, podle Hanibala-Nováka ho asi nezařadím. Ty perokresby tam nejsou moc přesné, také na aukci Hanibal. sbírky v čns Praha jsem ho nenašel. Setkali jste se někdo s tímto typem ozdoby kolem písmene R ?
Obrázky:
Zaregistrován
23. 6. 2007
Janovský ji uvádí na kartičce č.4f pro Prahu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.