Dobrý deň . Chcem sa opýtať , čo je to za papier . Ako vidím na prvom obrázku je papier OZ - a na druhom to vyzerá na 100% papier BP . Má niekto informácie , aký papier sa použil na poštovéj známke . Prikladám aj obrázky . Ten papier - BP sa mi zdá -veľmi -zaujímavý na poštovej známke . Možno raz to bude hodnotná poštová známka . Napíšte mi ,čo si o tom myslíte . Je to aj prípad na 30 h - poštovej známke Husák . Ďakujem s pozdravom .

Ten ružovkasty odtieň - môže byť papier BP a nie - FL . Je len v ružovej farbe , čo je tiež zaujímavé . Tá známka v bielom - žltom pozad nahore je papier FL - pravdepodobnen. Ak niekto disponuje znalosťami papiera - odpiste mi prosím . Keby boli aspoň nejaké články na internete napísané , ale nič .
Serie známek kulturní dědictví Slovenska /románské a předrománské památky/ kat.sběratel 2017 438-449
má různou intenzitu luminiscence.
Jinak tato serie poskytuje sběratelům dobré vyžití při hledání řady DV, VV, či typů. Sám jsem se zaradoval při procházení nad pěkným 4blokem s hřebenovým zoubkováním n.447. Ale ty věci nejsou zas tak extra..
Slovenské weby jsou bezúplatně přístupné s bohatým katalogovým až speciálním obsahem.
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.