Zaregistrován
13. 4. 2014
Taky jsem na něj koukal. Je tam napsáno "mírně vyčištěno" :-)
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
11. 2. 2016
Nedavno se melo nekde drazit tohle falzum a ja blbec si to nepoznamenal, nevite nahodou kde a jestli uz se nekde drazilo? myslim ze to bylo nekde u CNS ale zabuh to nemuzu najit
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
Koupil jsem ho pro kamarada v cns Sumperk
Zaregistrován
11. 2. 2016
Ok, diky za info, taky jsem si ho chtel koupit. Naposledy bylo v auree tusim nekdy okolo roku 2016 kde se ovsem prodalo jako original.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
28. 12. 2020
Pár pěkných Valdštejnů z muzea ve Frankfurtu nad Mohanem :-)
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zase sem něco přidám ať to tady nevymře. Na tento ročník jsem čekal dlouho a najednou se objevili dva, jinak jsem ho nikdy neviděl a všechny co udává smetana jsou z muzeínich sbírek kromě jednoho, u M&CH velmi pěkný a tento u Höhna. Zajímavost byla že byli oba z totožných razidel. U Macha mi na něj nestačila peněženka ale spokojím se i s tímto kusem. Velmi pěkně čitelný, nepoškozený a vzhledem k výskytu bez debat do alba patří.
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
13. 1. 2024
Ahoj všem. Moc se mi líbí toto vlákno, bohužel se diskuze někde hodně zasekla. Zkusím tedy přidat něco ode mě, třeba se vám bude tato Olomouc líbit. Budu rád, pokud se ozvou sběratelé olomouckých biskupů.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2024
Přidávám k diskuzi ještě jednu raritku tohoto ročníku
Obrázky:
Zaregistrován
17. 7. 2011
Trochu mimo téma.Skutečně dáváte takové mince do alba?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.