Zaregistrován
4. 7. 2010
hmm šilkujete teda slušně
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ty obličeje jsou co kus to originál.
Tady jeden boxer v helmě (vlevo)
Letopočet bohužel nečitelnej...vidim tam 9..ale ne jistě. Foto slabší, bez světla už neudělám dobrý.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2016
Šlikové v 17st (které považuji za nejzajímavější) razí jen ve dvou mincovnách. Planá a Norimberk. Jinak předtím samozřejmě Jáchymov a poté Praha. Jsou i nějaké exotické ražby medaili a žetonů třeba ve Frankfurtu ale jde o výjimečný zakázkový ražby. Ne o mincovnictví.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ten sigurův první kus ze tří. Obličej vpravo..to je síle. Strašidlo v roušce. I ten druhej kus ob. vpravo - vodník..Nebo KRUH horor.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Paule bude to 1633, (odhad, jsem líný to určovat dle literatury, ani ty svoje nemám katalogove určené) titulatura je ještě ferdi.ii i když na to znaménko se nedá spolehnout. Často to tukli vedle.
Sigur, super. Ta 1637 se mi moc líbí. Tenhle ročník má nejčastější výskyt pěkných kusů. Až se dostanu k PC (malej paří WoT) pošlu vám sem fotí vcelku povedenýho falza.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tiež mám boxera a tiež v boxerskej prilbe. 🙂 Tak ešte jeden Šilke 1637.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Komár jo, máš asi recht.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Paul napsal/a:
Ten sigurův první kus ze tří. Obličej vpravo..to je síle. Strašidlo v roušce. I ten druhej kus ob. vpravo - vodník..Nebo KRUH horor.
A na ty 1635 takový ňuňací knedlíček
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Sigur, ten poslední je Oni
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
JAko masakr, to jsem si všiml až dnes těch obličejů resp. jejich variability....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.