Zaregistrován
26. 8. 2012
sigur napsal/a:
Áno, vyzerá to, že na výstupnej kontrole razidla bol tachygrafický znak dorytý.
Je hezké jak zjistil že má v opise pro poslední 3 písmena(DVS) hromadu místa...tak je hezky roztáhl....aby se posléze zjistilo že to vlastně"pohno..l 🙂
Zaregistrován
11. 2. 2016
Napiš mi na akolita(pečenác) seznam.cz pošlu nějak to vyfotit zkusím.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Môže toto byť medené falzum? S takouto medenkou totiž vidím túto mincu prvýkrát. Prípadne by to mohla byť ona nehodnotná minca, na ktorú poukázal cisársky vardín Šalamún Hammerschmidt, keď v roku 1669 obvinil biskupa, že pretavuje vládne mince a razí z nich nehodnotnú mincu s nízkym obsahom striebra?
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2016
Z fotky tezko rict ale mohla by to klidne byt mince z nalezu s medenkou a hlinou.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
7. 10. 2006
Není na něm to chloridové svinstvo?
Zaregistrován
24. 3. 2010
Videl som ich mraky a vždy boli pekné strieborné, tak preto sa pýtam...tento ponúka francúzsky predajca, čo je tiež celkom zaujímavé.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Taky pridam dnesni postu, jeden spicek z norimberka. Vcelku vzacna mince, Smetana nezna ale uvadi tenhle gros RRR, nejblize variante P6C. Nekde jsem tady cetl ze se razidla delali ruznymi kolky a to i orlice a tady by se mi to teoreticky potvrzovalo, jelikoz hlavy orla jsou z variand P6A/B ale kridla varianta P6C
PS Pavle, nezapomnel jsem na fotku znacky k minulemu grosi, jen nemam macro objektiv ale uz se na tom pracuje.
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
28. 10. 2015
Také si myslím..
Zřejmě je kopnuty...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
11. 2. 2016
Nedavno se na internetu objevila zajimava varianta znacky Candlera na planskem grosi 1628. Smetana neuvadi.
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.