Zaregistrován
24. 3. 2010
sigur napsal/a:
... na averze, je na reverze P(rin)CEPS...
NO, ve%d preto som to tu dával. Týmto som vlastne myslel, namiesto (rin) je tá čiarka.
Zaregistrován
24. 3. 2010
leiden1:
Veľmi podobný reverz, kde klobúk zakrýva horné rameno maltézskeho kríža, len tento raz je namiesto perlovca hladký kruh. Tiež literatúra neuvádza.
sigur napsal/a:
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2012
super, ten druhý typ mi chybí, nezvažuješ prodej nebo výměnu?
Zaregistrován
24. 3. 2010
Prepáč, zatiaľ nie. Len dnes mi prišiel...ešte je teplý. 😃
Zaregistrován
22. 10. 2012
tak to chápu, je i v dost dobrým stavu. Mám cca 4 typy bez horního ramena malt. kříže ale tento typ jsem ještě nezaznamenal. Gratulace ! Pokud bys měl něco na prodej nebo výměnu, dej vědět přes e-mail:
mar.pavlik@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Toto je prvý slab, ktotý mi je ľúto rozbiť. Je to pekná vecička do ruky ale zasa blbá do albumu. No, ale mal namále, už som v ruke držal kladivo. 😃
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Mimochodom, vždy ma zaujímalo, že ako NGC a pod. posudzujú niektoré mince, ktoré sa jednoducho v krásnom TOP stave nie že neyvskytujú, ale ani neboli vyrazené (napr. pražské groše Václava IV.). Napríklad aj ten prerytý 1716 z príspevku 329 bol v slabe.
Že je slabo vyrazený a kvalitou sa nedá porovnať s tou 1712-kou, na to nepotrebujem hodnotenie NGC, to je mi zrejmé. Ale keďže ich je veľmi málo, tak možno tá 1716-ka patrí k nakrajším na trhu.
Aby to bolo objektívne, tak by tieto mince museli hodnotiť na základe percentilu. O tom ale silno pochybujem.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tu niečo nesedí. Ja byť Liechtenstein, tak sa možno aj nahnevám. 😉
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2014
Konečně se mi povedlo sehnat VI.krejcar Karla III Lotrinského, udělal radost, i když stav není TOP.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
No, za tie lóve teraz nič moc. Ale časom to bude pravdepodobne dobrý kauf.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.