aspon budem mat menej roboty😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

pomuzete me s timhle?
Zničený Oliver běduje: "Panebože, co jsem provedl, že mě takhle trestáš?"
Zjeví se mu pánbůh, škrábe se na bradě a povídá:
"Já ti vlastně ani nevím, ty mě prostě tak nějak sereš."

na to je snadná odpověď, naše kacurova psychiatrická poradna vám s tím pane hravě pomůže. takže doporučuji tuto terapii:
1, nejdříve mi pošli všechny své mince, potom prodej všechen svůj majetek včetně bytu a utržené peníze mi převeď na účet.
2, potom si obleč jednoduchý oděv, z klacku si udělej hůl a vydej se pěšky na kajícnou cestu kolem světa. cestou se zastav v každém kostele, mešitě či jakémkoli jiném chrámu a chvíli tam spočiň a pros Boha o odpuštění. Musíš ale navštěvovat chrámy všech možných náboženství, neboť není jisté, které z nich je Bohem vyvolené, tak aby ses alespoň párkrát trefil do toho správného. Nesmíš se však svést žádným prostředkem, který si sám nevyrobíš, takže doporučuji pěškobus a po moři vor vlastní výroby.
tato kajícná cesta tě očistí před Bohem a až se za pár let vrátíš, uvidíš, že budeš úplně jiný člověk😉 nejenže cesta očistí tvou hříšnou duši, ale díky své cestě získáš jistou mediální podporu celosvětových médií, všechny noviny na světě i hollywood se budou prát o to, aby získali právo psát a natočit film o tvém osudu a ty se pak staneš miliardářem, nakoupíš si mince, které budeš chtít, budeš mít ženských kolik budeš chtít ... ovšem, svou cestu nesmíš podniknout s myšlenkami na budoucí slávu, ale ve vší pokoře!!
začít můžeš hned zítra, pošlu ti mailem adresu a č. svého účtu😉

to si radsi pujdu poslechnout na koleje, jesli jede vlak...
i kdyz nad tim pesim putovanim po svete vazne premejslim... sice bych asi nevymetal chramy, ale zajimavy by to byt mohlo...

No abychom tě pak poznali. kamarád jel 8 měsíců stopem do Indie a zpět, ale k poznání moc po návratu nebyl... jen přivezl pěkné fotky a po netu nám celou cestu dělal zpravodaje a psal své zážitky😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

muj bratranek byl prej taky tam nekde, prej si jeste privez nakou nadilku vod tama, ze jeste nekolik mesicu mel problematicky tuhy vydej...

Mám pro tebe také radu,najdi si konečně nějakou přítulkyni,páč to za chvíly s tebou nebude k vydržení ani pro tebe samého. 🙂 Zkrátka na tebe leze jaro.😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.