Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#11 23. 4. 2009, 22:48

aspon budem mat menej roboty😃

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Tomako

Moderátor

Zaregistrován:
22. 7. 2007

#12 23. 4. 2009, 23:12
pohodové, šťastné a láskyplné😃 právě mi ve výchově chyběla dnešní brutalita v TV, sice jsem se ji snažil kompenzovat čtením sešitů s krimi příběhy podle skutečných událostí, ale to byl jen slabý odvar proti tomu, co se děje dnes😃

brutalita je porad stejna,ale kvuli tv je vic videt

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#13 23. 4. 2009, 23:34

pomuzete me s timhle?

Zničený Oliver běduje: "Panebože, co jsem provedl, že mě takhle trestáš?"
Zjeví se mu pánbůh, škrábe se na bradě a povídá:
"Já ti vlastně ani nevím, ty mě prostě tak nějak sereš."

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14 24. 4. 2009, 00:25

pomahame;

Bláhové je prosit bohy za to, co si člověk může opatřit sám.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#15 24. 4. 2009, 07:53
pomuzete me s timhle? Zničený Oliver běduje: "Panebože, co jsem provedl, že mě takhle trestáš?" Zjeví se mu pánbůh, škrábe se na bradě a povídá: "Já ti vlastně ani nevím, ty mě prostě tak nějak sereš."

na to je snadná odpověď, naše kacurova psychiatrická poradna vám s tím pane hravě pomůže. takže doporučuji tuto terapii:

1, nejdříve mi pošli všechny své mince, potom prodej všechen svůj majetek včetně bytu a utržené peníze mi převeď na účet.

2, potom si obleč jednoduchý oděv, z klacku si udělej hůl a vydej se pěšky na kajícnou cestu kolem světa. cestou se zastav v každém kostele, mešitě či jakémkoli jiném chrámu a chvíli tam spočiň a pros Boha o odpuštění. Musíš ale navštěvovat chrámy všech možných náboženství, neboť není jisté, které z nich je Bohem vyvolené, tak aby ses alespoň párkrát trefil do toho správného. Nesmíš se však svést žádným prostředkem, který si sám nevyrobíš, takže doporučuji pěškobus a po moři vor vlastní výroby.

tato kajícná cesta tě očistí před Bohem a až se za pár let vrátíš, uvidíš, že budeš úplně jiný člověk😉 nejenže cesta očistí tvou hříšnou duši, ale díky své cestě získáš jistou mediální podporu celosvětových médií, všechny noviny na světě i hollywood se budou prát o to, aby získali právo psát a natočit film o tvém osudu a ty se pak staneš miliardářem, nakoupíš si mince, které budeš chtít, budeš mít ženských kolik budeš chtít ... ovšem, svou cestu nesmíš podniknout s myšlenkami na budoucí slávu, ale ve vší pokoře!!

začít můžeš hned zítra, pošlu ti mailem adresu a č. svého účtu😉

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#16 24. 4. 2009, 08:55

to si radsi pujdu poslechnout na koleje, jesli jede vlak...

i kdyz nad tim pesim putovanim po svete vazne premejslim... sice bych asi nevymetal chramy, ale zajimavy by to byt mohlo...

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#17 24. 4. 2009, 10:39

No abychom tě pak poznali. kamarád jel 8 měsíců stopem do Indie a zpět, ale k poznání moc po návratu nebyl... jen přivezl pěkné fotky a po netu nám celou cestu dělal zpravodaje a psal své zážitky😉

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#18 24. 4. 2009, 10:45

muj bratranek byl prej taky tam nekde, prej si jeste privez nakou nadilku vod tama, ze jeste nekolik mesicu mel problematicky tuhy vydej...

Profilový obrázek
Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

#19 24. 4. 2009, 13:24

Mám pro tebe také radu,najdi si konečně nějakou přítulkyni,páč to za chvíly s tebou nebude k vydržení ani pro tebe samého. 🙂 Zkrátka na tebe leze jaro.😉

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#20 24. 4. 2009, 13:37

:( 😞 😞

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.