Moderátoři: smith
Nevim, jestli jsem to pochopil spravne ale tento synovec Napoleona byl vasnivy numismat a mel velikanskou sbirku, vcetne medaili R-U.
Pak jeho sbirka se nekolik let prodavala u Hesse, a tak i samotny Aukcni dum ziskal na slave. Nicmene hadne me irituje, kdyz aukce davaji refeence soupis jeho medaili, ktery se samozrejme neda sehnat, jinak, jak vyhledat katalogy puvodnich aukci z 19 stoleti. Reference Horsky jsou stejne uzitecne, ziskat puvodni zdroj je skoro nemozne.
Mozna nekdo ma aspon nejake katalogy Hesse z te doby, nebo samotny soupis medaili Montenuovo?
Je mozne dohledat katalogy v knihovne bliz, nez ve Vidni?
Nebo nekdo poradi odbornou literaturu o medailich deti Marie Theresie, hlavne Josefa II?
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Ano, mate pravdu, je to jediny zpusob, co mne napadl. Dokonce i v nasich aukcich daji se najit zajimave katalogy, mel jsem velkou radost, kdyz jsem ziskal katalog z nedavne drazby sbirky Dietikera.
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Viem, že strýko Google nejakú staršiu literatúru digitalizoval. Sú tam aj staré aukčné katalógy.
Skús použiť https://books.google.com/
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
10-20 euro
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Kdyby samotny katalog existoval, tak predpokladam 100-150 euro.
Jina aukcni katalogy cca jak zminil Vanya 10-20 euro. Problem je, ze se ta sbirka rozprodavala pres 6 let 1880 az 1886, podstatna cast v roce 1882, takze kdo vi kolik tech katalogu je ((
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.