Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
21. 3. 2011
Nucky,po tom won Zwodau jsi nešel?Nebylo drahé,ale byl jsem mimo a z mobilu su úplný antitalent.
Zaregistrován
12. 10. 2013
Myslím, že byl příhoz, ale nešel jsem po něm. Zase nemůžu mít všechno, do toho jsem posílal limity jinde, a taky čekám na aukci u p. Černíka. Nakoupil jsi něco z poslední doby? Já spíše jenom obyčejné věci...
Ve filatelii nelze nikdy zoufat. Budoucnost nám může přinést nádherná překvapení. (Máte-li nějaký zajímavý dokument k historii Židů na našem území do roku 1848, nabídněte.)
Zaregistrován
21. 3. 2011
Nic pořádného jsem netrefil.Akorát ted mi mají přijít první tři razítka Prahy.Sice se Praze vyhýbám,ale aspon ty první .
Zaregistrován
19. 4. 2014
smith dik.Tie Kosice mam asi 4 kusy.Podarilo sa mi vydrazit vsetko kde som dal prikaz.bol tam jeden zaujimavy dopis sice kvalita nic moc pol.1155.dopis adresovany Gustav Ostrolucky Zemianske Podhradie
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
26. 7. 2007
m1234 napsal/a:
Podarilo sa mi vydrazit vsetko kde som dal prikaz.bol tam jeden zaujimavy dopis sice kvalita nic moc pol.1155.dopis adresovany Gustav Ostrolucky....
To len preto, ze som ti na to neprihodil 😎
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
19. 4. 2014
to je pekne od teba.aby som nezabudol mam pre teba tie listy z matriky Sered idem do Prahy na sberatela ak tam budes mozem ich zobrat
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
26. 7. 2007
m1234- predpokladal som ze tak preflaknutu aukciu ako je darabanth si nenechas ujst , tak som neprihodil.
Aj tak som to chcel len koli tebe, nech ti to mam za co vymenit potom :-D ...
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
19. 4. 2014
mas pravdu tato aukcia Darabanth bola fakt z premrstenymi cenami ale potreboval som par veci co mi chybaju do exponatu tak som to kupil.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
12. 10. 2013
Další zajímavý dopis z předznámkového období. Trochu jsem si pohrál i v archivu. 🙂
Obrázky:
Ve filatelii nelze nikdy zoufat. Budoucnost nám může přinést nádherná překvapení. (Máte-li nějaký zajímavý dokument k historii Židů na našem území do roku 1848, nabídněte.)
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak tohle je dle mého gusta. Opravdu pěkně udělané.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.