kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

Vytvořeno:
1. 2. 2012, 20:13

1290,- - 1390,- jeste nevim

kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

Vytvořeno:
1. 2. 2012, 20:18

euro ... omlouvam se , zapomnel jsem

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
1. 2. 2012, 20:21

zapomnel jsem... 😁 😈

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 05:30

to su normalne ceny :-)

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 08:33

Zajisté se jedná o zajímavou položku, ale bohužel kvalita je velmi špatná.

Neakceptovatelné střihy, známka vypadá, že i je zlomená a pouze pražské a nevýrazné razítko .

Omlouvám se, ale zde se jedná o kombinaci vážných vad, které budou cenu tlačit hodně dolů a je otázkou, jestli někdo vůbec bude chtít do takové kvality investovat. Kdo má peníze, chce zároveň kvalitu.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 09:12

ja jsem si vem kvality znamky - ostatne je popsana na atestu - nicmene trh je jasny.

tady neplati prepopcty € = 5 nebo 10, tady je LP. mimochodem, cervene razitko na teto znymce jeji hodnotu znasobuje n-krat, tudiz KW neni 3500,-€, ale urcite na 10.000,-€

razitko: "bohuzel", pouze prazska a videnska razitka byla cervena .. omlouvam se, ze to neni z nejake atraktivni male posty, ale za to opravdu nemohu :-), proste cervena razitka nepouzivali :-)

strihy: dovolte pane kolego abych s vami polemizoval. 3 strany jsou na tento typ znamky luxusni, dolni strana je vlevo strih uzsi, ale nikoli zastrih do znamky. Mozna se tomu u Vas rika neakceptovatelny strih, ale u nas je pravda opakem.
Asi mame kazdy jiny prah akceptovatelnosti.

mimochodem cena... videl jste za kolik se tato znamky prodava ( a jakem stavu ) na velkych aukcich ??
jinak mate pravdu, kdo ma penize chce kvalitu. jde o to zda za tuto znamku v protridnim stavu by byl nekdo ochoten dat 5-7T€ :-), coz je, podle mne, realna prodejni cena. + provize 10-25% ( podle aukce )

mimochodem, kolik jste videl techo znamek, ... jen tak pro srovnani ( nemyslim na vystavach )

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 09:40

Souhlasím s tím, že se jedná o velmi vzácnou známku a pokud by byla prvotřídní, pak bychom se pohybovali ve velmi vysokých cenových relacích. Je ale pravdou, kolik takových se objeví. Na druhé straně v této zachovalosti se jedná o vcelku dostupnou věc. Myslím, že je to pouze otázka peněz.

V otázce razítka bychom mohli polemizovat, protože záleží i na jasné barvě a ta zde již není dodržená, nebo alespoň z fota vypadá jako vybledlá. Pamatuji si, jak jsem prodával velmi vzácná modrá razítka na dopisech první emise a pokud razítko nebylo naprosto jednoznačně modré a byl zde i minimální nádech černé, nebylo akceptovatelné. Myslím, že v tomto případě nemůžete chtít za tento odtín razítka plnou cenu.
Bohužel i pražské razítko je spíše na závadu. Myslím, že by bylo mnohem zajímavější, pokud by se jednalo o černé, výrazné a z jiného poštovního úřadu.

V případě střihů se jedná pouze na dvou stranách o luxusní střih, ale na zbylých dvou Vám asi nikdo neuzná ani kvalitu těsného střihu na částech stran.

Bohužel lom známky přes její celý obraz je velmi vážnou vadou. Vím jak jsou odmítány dopisy, pokud mají sklad a kolikrát se jedná i o velmi zajímavé frankatury.

Dále je zde i otázka pohledu dnešních sběratelů na samostatné známky, protože se preferují hlavně celistvosti a pokud známka jako samostatný objekt, pak musí být luxusní a s velmi pěkným razítkem.
Pro příklad si můžeme uvézt například velmi vzácný milánský padělek, kdy samostatná známka již moc sběratelů nenadchne, ale pokud by byl na dopise, pak by to bylo zajisté cenové divadlo atd.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

dědek

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2009

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 09:46

Vždyť i v atestu píše jen, že to razítko kdysi možná bylo červené. Za tohle přeci nikdo nebude připlácet tisíce korun.

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 09:50

dědek napsal/a:

Vždyť i v atestu píše jen, že to razítko kdysi možná bylo červené. Za tohle přeci nikdo nebude připlácet tisíce korun.

Já vím, ale reagoval jsem na názor majitele, který si myslí, že toto razítko celou známku znásobí.

dědek

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2009

Vytvořeno:
2. 2. 2012, 10:02

A já vám přeci přitakávám! Hned mě to zarazilo, že si to razítko cení jako červené, ale nechtěl jsem psát první, protože se v tom moc nevyznám, ale četl jsem nějaké články od Jaroslava Ježka o rakouských známkách a také ten atest.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.