Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
To Kučera: V každé publikaci se najdou určité chyby a taktéž v Halačkovi jsou chyby a docela možná, že pan Evropa1 má pravdu a je dobré když na tuto chybu upozornil, pokud to chyba je, ovšem vznášet na pana Halačku kritiku, že si neoprolistoval numismatickou literaturu za posledních dvacet let, když sám pan Evropa1 nemůže doložit, že se opravdu o chybu jedná, je neseriózní a hlavně za situace kdy pan Halačka nemůže na tuto poznámku pana Evropy1 reagovat, situace by byla jiná pokud by pan Halačka byl přítomen na tomto vlákně a mohl obhájit svůj názor a nebo přiznat svoji chybu.
To numismatik-FJI.
Pan Halačka píše, že vše má ověřené, což není pravda. Nesnažím se zde očerňovat pana Halačku, pouze jsem upozornil na chybu, kterou udělal. S panem Halačkou jsme si vše vysvětlili a on svoji chybu uznal. ZNOVU OPAKUJI. NEŽ JSEM ZDE SVŮJ NÁLEZ UVEDL, VŠE JSEM SI ZDOKUMENTOVAL A MÁM PŘED SEBOU ČISTÉ SVĚDOMÍ.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Evropa1 napsal/a:
To numismatik-FJI.
Pan Halačka píše, že vše má ověřené, což není pravda. Nesnažím se zde očerňovat pana Halačku, pouze jsem upozornil na chybu, kterou udělal. S panem Halačkou jsme si vše vysvětlili a on svoji chybu uznal. ZNOVU OPAKUJI. NEŽ JSEM ZDE SVŮJ NÁLEZ UVEDL, VŠE JSEM SI ZDOKUMENTOVAL A MÁM PŘED SEBOU ČISTÉ SVĚDOMÍ.
To označené možno bolo treba uviesť hneď v pôvodnom príspevku, v ktorom upozorňujete na tú chybu. Potom zrejme by sa tu nediskutovalo zbytočne o dožadovaní dôkazov.....
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
To Kucera.
Děkuji za podporu. Já mám nějak v povaze stále bojovat proti větrným mlýnům.
Včera jsem Vás poprosil, jestli byste mě nemohl napsat zprávu na můj email, abychom si mohli domluvit případnou schůzku na pražské aukci, protože bych Vás rád poznal. Možná, že jste mojí prosbu nezaregistroval, jestliže ano, ale namáte zájem, omlouvám se.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
To Evropa1: Prosím o vysvětlení cituji: "Pan Halačka píše, že vše má ověřené, což není pravda" a dále "S panem Halačkou jsme si vše vysvětlili a on svoji chybu uznal". Mám tomu rozumět tak, že pan Halačka na Vaše upozornění Vám nejdříve zdělil, že má vše ověřené a pak pod tíhou Vašich důkazů uznal, že se mýlil ?
To numismatik-FJI.
Pan Halačka píše, že všechny mince, které jsou v jeho díle, tak jsou ověřené z důvěryhodných zdrojů. Stejně nejdříve zareagoval i na moje upozornění ohledně tohoto dvacetikrejcaru. Až po upozornění, že jsem dotyčný katalog viděl, názor změnil a slíbil, že v příštích dodatcích udělá opravu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.