Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Pro všechny, které by zajímalo téma emise novinových známek 1867 zde odkaz - http://www.austrianstamps.com
Mimo jiné zde prezentuji i část mojí sbírky o Terstu ...
dobrý večer pane kolego teprve dnes jsem zjisti, že i Vy sbíráte emisi 1867 novinovou známku č.42 já jsem tuto známku poprvé vystavoval na krajské výstavě ve Zlíně tenkráte ještě v Gotwaldově a získal jsem stříbrnou medaili do dnešního dne jsem ji nesčíslněkrát předělával a dnes ji mám zařazenmu ve sbírce novinové známky RU 1851 - 1890 ale proč vám píši neviděl jsem u vás nebo špatně koukám spojený typ I.c+I.b ve čtyřbloku, zatím, vím jen o jediném exempláři nebo o jiném víte i vy? Hirš uvádí pouze spojený typ ve dvoupásce no zatím se mějte Jirka z Meziříčí pardon z Moravy
Obrázky:
dobrý večer pane kolego teprve dnes jsem zjisti, že i Vy sbíráte emisi 1867 novinovou známku č.42 já jsem tuto známku poprvé vystavoval na krajské výstavě ve Zlíně tenkráte ještě v Gotwaldově a získal jsem stříbrnou medaili, do dnešního dne jsem ji nesčíslněkrát předělával a dnes ji mám zařazenou ve sbírce novinové známky RU 1851 - 1890 ale proč vám píši neviděl jsem u vás nebo špatně koukám spojený typ I.c+I.b ve čtyřbloku, zatím, vím jen o jediném exempláři nebo o jiném víte i vy? Hirš uvádí pouze spojený typ ve dvoupásce no zatím se mějte Jirka z Meziříčí pardon z Moravy
Dobrý večer,
tuto pěknou záležitost nevlastním - nebo jsem si nevšimnul😞 - nejlepší spojené typy mam IIA-IIB v pětipásce. Spojené typy I nejsou moc k sehnaní, nebo jsem měl prostě smulu 😎
Pokud by jste časem něco z 42-ky pouštěl, tak se určitě ozvěte 😉
dobrý večer pane kolego zapomněl jsem se zmínit o vaší krásné prezentaci uvedené známky č. 42 holt kdo to s PC umí tak je to vždy pěkné já si to raději namaluji a pak okopíruji posílám ukázku posledního rejpání na známce 10 hal z emise 1908 jde o horní část nápisu ale to jsou samé prkotiny zatím se mějte
Jirka z Moravy
Obrázky:
80blok je prý pojištěný tuším na 80.tis.€, takže tento celý arch by se mohl přes stovku dostat. Co myslíte?
No, v tomto případě si nemyslím, že poškození bude hrát tak výraznou roli
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.