Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Zajímavé. Škoda že z druhého konce republiky

Nuž, Nagyszeben na výstřižku teda nemám, ale co se týče Debrecína, tak tam je zapotřebí si dát velký pozor na pravost. Oni tehdy dělali padělky a napodobeniny ve velkovýrobě. Na klubové výstavě v Řečkovicích jsem předváděl téměř kompletní sérii Nagyszebenu (chybí mi v zásadě 2 nebo 3 známky: 10 K Parlament, přetisk na dobročinné válečné otočený o 270° a jedna, myslím 15 f Ženci s převráceným přetiskem, ale tu jsem ještě vůbec neviděl) a Debrecín mám na 13 listech a to mi chybí úvod (ten zabere cca půl listu, před to dám Satu-Mare, to tak akorát pěkně vyjde). Ty čísla dole pod známkou jsou náklady.
Obrázky:

Tak snažím se, si s tím návrhem hraju celkem dost dlouho, než jsem, zatím jen část, "zfyzičněl". Má to taky být exponát na zlatou medaili!! 😁 Teda s tím, že budu muset ošidit PČ1919 na uherských známkách (nemám všechno ve všech typech a ty dražší/drahé nemám, pro jistotu, vůbec 😞 ), ale jinak mám těch různých přetisků skutečně nemálo. 😋
(Kruci, proč tak často po sobě najdu překlep? 😲 )
Obrázky:

krasne veci!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Tak, a doteď jsem ukazoval jen náhledy, i když (jako ten Nagyszeben) s reálnými známkami. Teď jsem zkusmo vyrobil několik skenů z té dohotovené a předvedené části exponátu (a na závěr jedna SHS otočená o 90°😉 ):
Jo a ten 40blok s obtiskem, tak ten mne stál pouhých asi 120 Kč, což je skutečně zadarmo a každýmu Maďarovi se to líbilo!
Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.