Zaregistrován
6. 1. 2013
Na eMedal jsem našel, pěkný kvalita, ruský šroub a matice. Jen na ukázku.
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 12. 2017
Dakujem,
Zaregistrován
15. 12. 2017
Zdravím, to K dava vyssiu cenu tomu vyznamenaniu ako bez neho? Dozvedel som sa ze su 2 varianty toho K jedno sa prisiva a druhe je ako vylozka. Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Stříbrné (zlaté)písmeno !K! na stuze znamená, že medaile je určena pro důstojníka. ANO, je vzácná a v případě origo velmi vzácná. Bohužel dnes je více jak 80% nabízených medailí s tímto písmenem je replika.
Zcela první udělené typy jsou vyšité na stuhu dracounovou (stříbrnou či zlatou) nití, ale to by bylo pro armádu drahé. O medailích Za statečnost připravujeme na rok 2018/9 článek v časopise Signum.
U Vaši medaile nelze tvrdit jednoznačně,že to je replika, ale také nikolive originál.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 12. 2017
Ako to zistit? Medaila je urcite strieborna, K nie je magneticke . Dakujem.
Zaregistrován
15. 12. 2017
Skontaktoval som sa s Pavlom Marcišom, dufam ze sa mi podari sa s nim stretnut. Potom budem o nieco mudrejsi.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
19. 10. 2011
2x Štátna zástava 3 st. a Pracovná medaila s dokladom v Ag
avers u oboch rovnaký
Obrázky:
Zaregistrován
15. 12. 2017
Tie co mam su menej cenne alebo novodobe alebo kopie? Myslim koreu. Dakujem.
Zaregistrován
19. 10. 2011
Po prvé Vaše sú cca 80.roky a výtvarná stránka je u nich nižšia,nie sú ani z drahých kovov.
Zberateľom záleží hlavne na tom,aby materál v zbierke bol nielen zriedkavý,ale podľa možností mal výpovednú hodnotu a bol pekný aj po výtvarnej stránke.Nechcem uraziť súčasne vyznamenania KĽDR,ale ich hodnota je značne nízka v porovnaní s tými,ktoré pre nich robil Sovietsky zväz v 50.rokoch.Mám v zbierke aj vyznamenania tejto krajiny 80.rokov,ale tie majú výpovednú hodnotu,lebo boli udelené všeobecne známym osobnosťam.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.