Zaregistrován
22. 7. 2019
Rady se mi nedostalo,ale jinde byli sdílnější, tak kdyby někoho zajímalo má se jednat o odznak Hlinkovy gardy pro legionáře a dobrovolníky z let 1918-19. Replika.
Zaregistrován
1. 8. 2010
no nevie, tento sa zdá byť liaty, bez značky mincovne Kremnica, skôr by som sa priklonil k samo domo. Ale Miloš bude vedieť.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
24. 11. 2019
Zdravím, mám tady francouzskou medaili , budu rád dá li mi někdo nějaké informace popřípadě ma-li to nějakou cenu
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
http://forum.sfs.sk/viewtopic.php?f=436&t=2327
Zde máte vše potřebné, přečíst si to musíte sám.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 8. 2012
Zdravím,
rád bych poprosil místní odborníky o určení tohoto malého kříže( jedná se o nález )Je to v podstatě malé provedení Viktoriina kříže,zkoušel jsem dohledat info či přímo stejný kousek na netu a jediný závěr ,ke kterému jsem došel,že se jedná o doprovodný křížek k mimiatuře,která doprovázela hlavní veliký kříž,takže se vyznamenání mnohdy skládalo asi ze tří různě velkých křížů.Přikládám i odkaz na jednu stránku,kde je toto seskupení na fotkách.Je tato úvaha reálná?😉
Obrázky:
Zaregistrován
15. 8. 2012
Zde ten odkaz:
https://www.warrelics.eu/forum/orders-medals-decorations/victoria-cross-ribbon-mini-medal-699206/
Velikost křížku : 17,5 mm
Zaregistrován
15. 8. 2012
Zaregistrován
9. 7. 2011
Zdravím ve spolek, již nějaký čas se pokouším dohledat pobočku spolku Schlaraffia k přiloženému štítku na hůl. Dokázal by mi někdo prosím poradit, o jaké město by se dle erbu mělo jednat? Díky.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jestli ten vejr k tomu znaku integrálně patří, pak to v ČR nebude.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Schlarafie jsou složité dekorace, převážně městské a spolkové a faleristika se jim vyhýbala a vyhýbá stále. Každý něco ví a zná, ale není si jist. V mém raném mládí se v této oblasti dobře orientovali staří numismatikové.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.