Ako moderátor máte právomoc presunúť nesprávne vložený dotaz do správneho vlákna. Namiesto toho ste len zmazali moju slušnú reakciu na toto vaše podpichnutie a diletantské odpovede. Opakujem, že dotaz bol správne formulovaný, ale nesprávne vložený.
Takže ďakujem, už nemám záujem o radu vo vlákne, kde ste moderátorom a prosím vás o zmazanie celej našej diskusie.
sigur - keď chceš vstúpiť do ľadového bazéna a do faleristiky tu na fóre musíš byť otužilý - bez toho to nejde. Viď napríklad posledná odpoveď v príspevku #40 (teda neviem dokedy to tu bude figurovať pod číslom 40, lebo sa to tu veselo maže, ako to vyhovuje), alebo tu v príspevku #3 ...
To je přesně ta kniha, Altmane! Představte si, že se po ní asi tři týdny poohlížím, pak se rozhodnu se tady zeptat vás a dnes na ni náhadou narazím ve filatelistickém e-shopu v Brně. Rovnou jsem si ji tam objednala. Pokud by měli stará data a nemohli mi ji poslat, ozvala bych se vám, mail na vás mám. Taky vám moc děkuji za potvrzení mých odhadů. A koukám, že odpovědi na mé otázky v knize určitě najdu.😃 Čímž děkuji i za obrázky z knihy.
Ano, Altmane, u pana Klima. Roky tam občas nakukuji, zda pro mě nemá nějaké známky a až včera jsem zjistila, že má i faleristiku a k ní i nějakou trochu literaturu. Stránky knihy jsem už okoukla a těším se, až budu mít knihu doma a budu si ji moci celou podrobně prostudovat.🙂 Ještě jednou moc děkuji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.