Zaregistrován
24. 3. 2010
Ako moderátor máte právomoc presunúť nesprávne vložený dotaz do správneho vlákna. Namiesto toho ste len zmazali moju slušnú reakciu na toto vaše podpichnutie a diletantské odpovede. Opakujem, že dotaz bol správne formulovaný, ale nesprávne vložený.
Takže ďakujem, už nemám záujem o radu vo vlákne, kde ste moderátorom a prosím vás o zmazanie celej našej diskusie.
Zaregistrován
6. 1. 2013
.ano jsem hrozný. To vzal čert. Vrátím se však k dotazu. Tuto protěž používali horské jednotky již v době RU.Vojáci si je přišívali na čepici. Je možné, že jsou z tohoto období.Je to starý symbol horských jednotek.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Nie, toto som o vás nikdy nenapísal ani si to nemyslím. Ale súhlasím, vem to čert. Všetko dobré 🙂
Za dodatočné info ďakujem.
Zaregistrován
9. 3. 2010
sigur - keď chceš vstúpiť do ľadového bazéna a do faleristiky tu na fóre musíš byť otužilý - bez toho to nejde. Viď napríklad posledná odpoveď v príspevku #40 (teda neviem dokedy to tu bude figurovať pod číslom 40, lebo sa to tu veselo maže, ako to vyhovuje), alebo tu v príspevku #3 ...
Zaregistrován
6. 1. 2013
Moniko, máte zájem o knihu p. Kiliána? Pokud ano, napište mi. Případně si napište přímo kolegovi Faleristika.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Předpokládám, že Vám jde o tuto knihu. Jen ukázka.
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
31. 8. 2017
To je přesně ta kniha, Altmane! Představte si, že se po ní asi tři týdny poohlížím, pak se rozhodnu se tady zeptat vás a dnes na ni náhadou narazím ve filatelistickém e-shopu v Brně. Rovnou jsem si ji tam objednala. Pokud by měli stará data a nemohli mi ji poslat, ozvala bych se vám, mail na vás mám. Taky vám moc děkuji za potvrzení mých odhadů. A koukám, že odpovědi na mé otázky v knize určitě najdu.😃 Čímž děkuji i za obrázky z knihy.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Brno, tak to je u pana Klima a další Faleristika. Hlavně, že ji máte, pokud Vás tento řád zajímá, najdete v knize vše. I já jsem moc rád.Nechám pouze obal knihy, ty další stránky vymažu.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
31. 8. 2017
Ano, Altmane, u pana Klima. Roky tam občas nakukuji, zda pro mě nemá nějaké známky a až včera jsem zjistila, že má i faleristiku a k ní i nějakou trochu literaturu. Stránky knihy jsem už okoukla a těším se, až budu mít knihu doma a budu si ji moci celou podrobně prostudovat.🙂 Ještě jednou moc děkuji.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Jsem moc rád, že jsem mohl poradit. Pokud se faleristice chcete věnovat mohu poradit i další literaturu.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.