Zaregistrován
6. 1. 2013
http://forum.sfs.sk/viewtopic.php?f=343&t=1908
Zde si vše načítejte
Odznak patří mezi vzácné až raritní. Řadí se do této skupiny odznaků, ale výskyt odznaku na Slovensku je minimální.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
K článku na SFS.Ten počet Dobrovoľnik-700...,atď?Neviem,kde sú?Neviem,prečo majitelia Odznaku pre vodičov,nevystavia svoje odznaky?Sú to uživatelia,ktorí ich vlastnia a čítajú tieto stránky.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Bohužel, dnes je jiná doba, ono se podělit o informace se nikomu nechce neb bez informací je levnější nákup. Mně to také moc mrzí, jediný přítel Klabnik z Blavy mi obrázky poskytl. Je smutné to, že stránky mají v názvu "Slovenská" a mimo přítele Považana nikde nic. Výbor společnosti ten je zcela bez zájmu a za úspěch považuji, že mohu (snad ne zatím) popisovat faleristiku evropských států. Kde je chyba to sám nevím.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
tie odznaky pre vodičov sa asi ani neudeľovali. za dvadsať rokov som nevidel ani jeden medzi ľuďmi. Tohoto dobrovoľníka vidím prví krát.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
25. 7. 2006
citace z uvedeneho clanku:
Specielně pro řidiče byl navržen zvláštní odznak, který byl vyroben, ale oficielně se neuděloval.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
21. 12. 2014
Chyba je v tom že ta spoločnost bola založna za uplne iným učelom ako je niečo faleristike dat.O tom svedčí aj ich prístup k vlastnemu foru. A o dalšej činnosti sa tu nebudem rozpisovat...Len sa divím panovi Považanovi že stale v tom spolku je...Len ako príklad zlu skusenost jedneho pana ktrorý sa chcel do toho spolku dostat a dufal že kolegovia mu ako kolegovi poradia,pomožu...potreboval poradit s ocenením cennej zbieky odznakov,a stalo sa to že ho chceli ako neznalého problematiky miesto rady, a miesto uvítania slušne povedane ošmeknut....možno by mali do nazvu zakomponovat OBCHODNA,to by čiastočne sedelo...Myslím že aj to odradza dalších slušných zberatelov aby tam čokolvek pridavali a prispevali...Preto je tam forum totalne mrtve...
Zaregistrován
21. 12. 2014
Ono je otazka či sa vôbec udeloval odznak pre vodičov...nikdy som nevidel dekret kde by to bolo potvrdene...takže aj tie sa možno nikdy neudelovayi...
Zaregistrován
21. 12. 2014
Ked už tu riešime dobrovolníkov tak tu je ta druha verzia...
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Děkuji za sebe i ostatní přátelé.
K společnosti. Patřím mezi starou gardu, která snad dokáže pomoci, píši, pracují, ale výbor to nezajímá, sice jsem trpěný ale pomalu ve mně hlodá přesvědčení, ž dělám zbytečnou věc. Pravděpodobně to co mám rozepsané, ještě dodělám, ale budu muset skončit. Pokud není zpětná vazby těžko se pracuje.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
25. 7. 2006
Altmann: Bohuzel i ve sberatelstvi jsou casto penize az na prvnim miste, tedy mnoho mladych to tak vnima...
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.