Zaregistrován
16. 9. 2018
Pane Altmann, velice jste mě zklamal a odradil mě od stránky sběratel. com. Myslel jsem, že je to stránka na které jsou chytří a slušní lidé, kteří dokážou pomoc ostatním. Já si myslím, že ty fotky jsou dobré a že je z nich poznat, že je odznak ohnutý a že jsou tam nějaká písmena, která jsou vidět na první pohled. Já vím, že je to jen můj názor, ale aspoň jste mi to mohl napsat, ať zašlu lepší foto a ne mě tady pomlouvat, že jsem nějaký pyšný lajdák 😞 .Tyto fotky jsem dával i na jinou stránku a nikdo s nimi neměl problém. Zítra tedy zašlu lepší foto a zkusíme to znovu.
Lusik77, děkuji za vaši snahu. Teď už se můžu alespoň od něčeho odpíchnout.
e-mail: pivopit@seznam.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Dle mého názoru je tato stránka solidní, ať se na mě nikdo nezlobí, ale určovat tady každý plech vykopaný v lese, to snad ne...Ten hnus, co jste tady dal se hodí maximálně do sběru.
Zaregistrován
3. 9. 2013
Vúbec nechápu, jak někoho může napadnout otravovat tady s takovýma hovadinama
Zaregistrován
30. 4. 2015
Altmanne,já si myslím,žes udělals pro tyto stránky dost a jelikož pivopit píše,žes ho od těchto stránek odradils,tak mám pocit,že ve své práci pro tyto stránky zdárně pokračuješ. A pro Lusik77:ty tvoje stránky-no paráda.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Vy by jste se střepu lahve chtěli určit celou lahev. Pouhý obrázek bez další spolupráce to určit nelze. Pan Lusík podobný odznak má a tak nám velmi pomohl. Spolupráce musí být oboustranná, jinak to nefunguje .Např. to ohnutí, zde jste měl sám upozornit neb obrázek moc čitelný nebyl.
Jinak jsme amatéři, tyto věci dělají přátelé po zaměstnání ve svém volném času, dobrovolně a zcela zdarma, ale nikolive na počkání.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
21. 12. 2014
No minimalne to mal pan pivopit narovnat a odfotit tak,možno by to pomohlo...Ale asi to nespravil preto že je to pre ludstvo nenahraditelný artefakt zo svateho glalu a mohol by ho poškodit......
Zaregistrován
7. 2. 2011
Pivopit oříznutí je otázka chvilky. Pro ty co mají dotykové displeje to tak nevadí, ale těch je zatím minimum.
Platí Altmannovo:
"Jinak jsme amatéři, tyto věci dělají přátelé po zaměstnání ve svém volném času, dobrovolně a zcela zdarma, ale nikolive na počkání."
Nic si zde nenalhávejme, bez Altmanna zde, by tato složka fungovala minimálně.
Faleristů znalců tady mnoho není a je to také o čase.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Přátelé,
také si prosím uvědomte ( a já to přiznávám), že nemohu vše znát a všemu rozumět. Ale i tak prosím obrázek musí být vždy čitelný obě strany. Je Vás zde více šikovných sběratelů a tak víte, že určování je vždy poněkud složité. Jsem vždy rád, když někdo vystoupí a určí odznak či vyznamenání tak jako to zde udělal p. Lusík
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
25. 7. 2006
Pivopit: Toto vlakno potvrzuje, že zde "jsou chytří a slušní lidé, kteří dokážou pomoci ostatním". Jinak by se Vasim vyfocenym "šrotem" nikdo vážně nezabýval. Pokud víte o sběratelských stránkách s lepším obsahem a odborným vedením, dejte odkaz.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
16. 9. 2018
Abych to trochu upřesnil. Jsem začínající sběratel numismatiky. Když jsem našel tento odznak, měl jsem z něj velikou radost, ale nikde se mi nedařilo ho určit a tak jsem ho dal na tyto stránky a myslel jsem si, že ty fotky jsou pěkné. Chápu, že je ve špatném stavu, ale myslím si že od vás není hezké hned psát takové věci, jako že je to šrot. Já jsem nemohl tušit, že jsou ty fotky špatné a že mě tady kvůli tomu hned začnete pomlouvat. A chci se tedy zeptat jestli má ještě smysl sem přidat lepší fotky a jestli se vůbec najde někdo, kdo bude chtít ten údajně "šrot" určit?
e-mail: pivopit@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.