Zaregistrován
16. 9. 2018
Zaregistrován
6. 1. 2013
Berte to prosím rozumně. Je to asi kopaný kus. Bohužel jen torzo něčeho a zde se ani nehodí hádat Pro Vás památka, ale jinak zcela bezcenný kousek kovu.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
16. 9. 2018
Ano, což to já vím, že je v tomto stavu je to takřka bezcenné, ale jen mě zajímalo co je to za odznak, nikde jsem ho totiž nemohl dohledat. 😉
e-mail: pivopit@seznam.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
To je právě ten problém.- Zde to je část odznaku, chybí aversní štítek, je to jen část odznaku a z toho nelze rozeznat, o co vlastně jde. Napsal jsem tedy, že jde o torzo, nebo lépe o část nějakého odznaku- Více z toho nepoznáme, nerozeznáme.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Vše nej do nového roku, hlavně zdravíčko.A už se na mě nezlobte..
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
:mrgreen: Tak jste mi připomněl vnuka. Také jsem jej rád oblíkal do vojenského, škoda, speciálně on by vojnu potřeboval. Jinak nemám proč se zlobit
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Asi stejná úchylka...
Zaregistrován
11. 7. 2018
Já si myslím že je to torzo hasičského odznaku.
http://www.lusik.com/index.php?prehled=3&idmince=698
Zaregistrován
6. 1. 2013
To je ten problém vkladatele. Vloží odznak a neupozorní na detaily, například písmena a další. Mám zbývá si vše ostatní dohledat. Je to tak trochu pýcha, nebo lajdák? Já osobně, pokud vím rád poradím, ale zde není ani slušný obrázek, ale rád bych poděkoval za snahu.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Domníval jsem se, že to rameno je uříznuté, ale pozorným pohledem jsem zjistil, že to je jen ohnuté. Chtělo by to opravdu lepší obrázek
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.