Zaregistrován
6. 1. 2013
ANO, je to přesně ono. Já k tomu nic nevím, sice jsem proti zneužívání klasické faleristiky, ale je to pěkné. Víte něco dalšího?
Děkuji mnoho.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 9. 2013
Jedná se o Záslužný kříž Náčelníka Vojenské kanceláře prezidenta republiky II. stupně.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Moc děkuji a mohu poprosit o druhou stranu? Děkuji moc jste pomohl.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 9. 2013
Kvalita nic moc...
Podklady k udělení i popis ocenění mohu zaslat.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Výborně. Podklady určitě, to se Vám ozve dr. Jedlička, kterého to zajímá. Já se přiznám nemyslím to nijak zle, ale je to bižuterie, která znehodnocuje nádherné čs. vyznamenání. Ale moc Vám děkuji za spolupráci.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 1. 2013
Děkuji kolegovi Mikelis za určení i obrázky.
Můžete mi prosím poslat nějaké bližší informace?
E-mail: roman.jedlicka@volny.cz.
Děkuji.
Zaregistrován
3. 9. 2013
V dnešní době se s těmito "krasavci"roztrhl pytel...
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Faktem je, že nová doba to vidí jinak a naši "kluci" to rádi nosí a v současné době i samotné kusy vypadají moc pěkně. Já jsem za dobu svých 38 služebních let vysloužil celkem 4 ks. Sice tuto bižuterii nemusím, ale jinak jsem rád, že když si naši vojáci oblíknou uniformy jsou to fešáci. Alespoň je co sbírat. Mně u těch dekorací hlavně chybí historie a vadí mi zneužití starých čs.dekorací.👿
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Historie se v příštích 50 letech dostaví taky!!😃
Zaregistrován
6. 1. 2013
Máte pravdu, já ještě pamatuji, jak starší faleristé museli přesvědčovat pana Měřičku, aby zpracoval tak zvané plukovní medaile I. odboje, které on považoval za bižuterii. Jak vyšla jeho publikace, tak se z medailí stala hledaná klasika.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.