Zaregistrován
16. 11. 2014
......................pán Altmann a o aků literatůru sa jedná ?? 😞
Zaregistrován
6. 1. 2013
Všeobecně:
.......já se to pokusím na podzim postupně dávat na aukro. Věřím, že jsou mezi nám lidé, kteří si něco koupí. Bohužel dát za knihu 500 Kč je asi moc. Měl jsem v nabídce katalog z roku 1962 kdy byly v Brugách výstava Zlaté rouno, je tam soupis nositelů řádu, tedy do roku 1962, no, ale koho to zajímá. To jsem si tak nějak posteskl.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
16. 11. 2014
A pod jakym nickem ste pán Altmann na aukru ? At mohu sledovat
Zaregistrován
6. 1. 2013
https://aukro.cz/moje-aukro/muj-prodej/prodavam
Altmann1
Je to jen pokus, ale prostě budu muset prodat. Zkuste mi napsat domů co hledáte, já to vypsat nemohu, budovat jsem knihovnu vlastně celý život.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
9. 8. 2012
Zdravím, potřeboval bych poradit s cenou a originalitou (pokud to z foto půjde) čs. a polských řádů, výkonostních odznaků atd. Co se týče čs., vypadá to vše na originály. Dále je tu plato polských řádů, kde vůbec nevím - originalitu, ani co je to vlastně zač. Chce to určit člověk, který sbíral kde co, vlastně vše - proto je i ohledně originality možné vše🙂 Za případné určení, poznámky atd. děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Československo je v pořádku, stuha na první medaili je náhradní
Polsko, od toho dále. Je tam sice kříž Monte Cassino, ale vše je nové. Oni to tak neberou jako u nás. Tyto drobné věci si můžete koupit poměrně levně
Je tam také Africa Star Anglie. která může být v pořádku.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
9. 8. 2012
Děkuji za odpověď. Jak to myslíte, že to tak neberou, jako u nás? Prostě jsou to kopie, ale jim je to jedno? Vzhledem k tomu, co všechno jsou schopni vyprodukovat se tomu vlastně až tak nedivím🙂
Zaregistrován
6. 1. 2013
Rusové a Poláci, také s francouzskými dekorace či španělskými to je podobně vědí, že některé věci udělené např. 5x v origo nezískají a když kompletuji sbírku, zařadí si tam ten novoděl, asi takto,
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Dobrý den, kdyby jste chtěl čs medaile prodat, ozvěte se na cmp@centrum.cz Děkuji
Zaregistrován
9. 8. 2012
Altmann: Jo, jo díky za konzultaci.
Mint: Jak jsem psal, není to mé a nemyslím si, že by to chtěl prodat. Mohu se zeptat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.